expostbus51


PEPSI-COLA

Hoofdrol voor Stam tijdens Champions League duel

Nederlandse verdediger schittert in nieuwe Pepsi commercial

Jaap Stam zal, ongeacht zijn blessure, morgenavond aantreden tijdens de halve finale van de Champions League op Old Trafford. Tijdens de rust van de Champions League kraker tussen Manchester United en Juventus, speelt Jaap Stam namelijk een rol in de nieuwe Pepsi commercial .Ask for More.. De spot is te zien op Nederland 2 om 21.30 uur.

De STER zendt de spot uit en heeft daarmee de Europese primeur. In de 30 seconden durende commercial zien we hoe trainer Alex Ferguson zijn spelers tijdens de thee toespreekt bij een 3-0 achterstand. Hij eist meer inzet, passie en concentratie van zijn squad. Om The Reds scherp te krijgen, speelt Ferguson zijn spelers een blik Pepsi toe, waar Peter Schmeigel, één van .s werelds beste keepers, enige moeite mee heeft....

Het Manchester United stadion .Old Trafford., bijgenaamd Theatre of Dreams is het decor van de eerste ontmoeting tussen de teams van Davids en Stam. Ook tijdens de return op 21 april in Turijn zendt Pepsi de Manchester United commercial uit tijdens de thee.

Ask for More

Het samenwerkingsverband tussen Pepsi en Manchester United sluit naadloos aan bij Pepsi.s filosofie .Ask for More.. Onder dit motto stimuleert Pepsi jongeren om meer uit het leven te halen. Pepsi doet dit zelf ook door extra inspanningen te vragen van de Manchester Unitedspelers en artiesten van het Pepsi Music programma Janet Jackson, 5ive en the Corrs.


--------------------------------------------------

Deel: ' Hoofdrol voor Jaap Stam in Pepsi commercial '
Lees ook