Hoogendijk Electric winnaar 2016 in Scheepselektrotechniek


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160222 -- Hoogendijk Electric BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Scheepselektrotechniek. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Hoogendijk Electric weet haar enorme kennis en ervaring op het gebied van maritieme elektrotechniek uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Hoogendijk Electric is al sinds haar oprichting in 1999 succesvol. In korte tijd begon zij, naast het uitvoeren van relatief eenvoudige verbouwingen en reparaties aan boord van schepen, met de plaatsing en montage van complete elektrische installaties. Tot en met de kleinste nautische onderdelen. Inmiddels is Hoogendijk een gerenommeerd adres voor ontwerp, realisatie en onderhoud van volledige installaties voor klanten in de binnenvaart, plezier- en zeevaart, offshore en baggerindustrie. De onderneming is (merk)onafhankelijk en kan daardoor ieder gewenst product leveren. Hoogendijk Electric telt 10 fte’s en is gevestigd in Krimpen aan den IJssel.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Hoogendijk Electric BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Hoogendijk, want zij is continu doende haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

 

Echte system integrator

De jury prijst met name haar grote vakkennis, haar liefde voor techniek en focus op complexe vraagstukken. Hoogendijk Electric kan goed uit de voeten met uitdagende opdrachten. De onderneming is hier snel, flexibel en groot genoeg voor. ‘Qua kennis is Hoogendijk een echte system integrator. Een partij die geen eigen componenten maakt, maar wel in staat is alles tot een werkend geheel te maken, kortom de systemen te ontwikkelen en te realiseren. Veel aandacht gaat daarbij uit naar het bijhouden van de ontwikkelingen bij leveranciers. Van daaruit kan zij haar rol als system integrator blijven ontwikkelen en uitdragen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Hoogendijk genereert vertrouwen door goed werk te leveren, direct zelf zichtbaar te zijn op de projecten en een grote betrokkenheid aan de dag te leggen. Dit leidt tot de hechte persoonlijke banden die in deze branche zo belangrijk zijn. Vanuit deze achtergrond wordt zelfstandige marktbewerking ook makkelijker. De groei van het bedrijf wordt vooral gerealiseerd door een goede pers bij opdrachtgevers en de word of mouth die hier uit voortvloeit.

De onderneming valt bij de Nominatiecommissie op door haar uitstekende reputatie. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Hoogendijk Electric uitstekend te anticiperen op de laatste ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: www.hoogendijk.eu/nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Hoogendijk Electric winnaar 2016 in Scheepselektrotechniek '
Lees ook