Gemeente Goes

Persbericht

Hoogste punt Brede School Ouverture

Op woensdag 22 mei 2002 bereikt de Brede School in Ouverture het hoogste punt. De heer H.W. Hoogerland, voorzitter van de commissie Maatschappelijke Ontwikkeling, verricht om 10.15 uur op de bouwplaats aan de Elvis Presleylaan de officiële handeling. Na afloop kan het reeds afgebouwde voorbeeldlokaal bezichtigd worden. Dit lokaal geeft een goede indruk van hoe de inrichting van de toekomstige lokalen in het nieuwe gebouw eruit komen te zien.

In de uitbreidingswijk Ouverture bouwt de gemeente Goes een brede school. De openbare basisschool De Zuidwesthoek en de Protestants Christelijke basisschool Prinses Beatrixschool nemen in de herfst van 2002 hun intrek in het nieuwe pand aan de Elvis Presleylaan. Behalve deze twee scholen komen er in het gebouw een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en het centrale kantoor van de Stichting Kinderopvang De Bevelanden. Een moderne gymnastiekzaal maakt het gebouw compleet.

TOPOS-architecten uit Waddinxveen heeft het markante en gezichtsbepalende gebouw ontworpen. De Walcherse Bouwunie (WBU) bouwt de school.

Zoekwoorden:

Deel: ' Hoogste punt Brede School Ouverture uit Goes '
Lees ook