Persberichten 17 februari 2003 Hoogste punt De Commissaris in Venlo

Venlo De heer dr. J.J. Schrijen, burgemeester van de gemeente Venlo, zal op 20 februari de vlag hijsen ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van het project De Commissaris in Venlo. HBG Vastgoed bv heeft dit gebouw in samenwerking met de gemeente ontwikkeld.

De Commissaris bestaat uit vijf bouwlagen. Op de begane grond is ruimte voor winkels. De drie lagen daarboven zijn bestemd voor het politiekantoor. Op de vijfde verdieping worden dertig luxe huurappartementen voor woningfonds Vesteda ontwikkeld. Het souterrain biedt parkeergelegenheid voor 55 auto's.

De ontwikkeling en bouw van de Commissaris maakt onderdeel uit van het project Hektor. Dit omvangrijke programma voorziet in verbetering van de binnenstad door criminaliteitsbestrijding en door realisatie van een aangenaam verblijfs- en vestigingsklimaat.

De Commissaris zal naar verwachting in november 2003 opgeleverd worden. Het gebouw is ontworpen door Kees Christiaanse Architects & Planners. De uitvoering van het project is in handen van HBG Woningbouw en HBG Utiliteitsbouw.

HBG Vastgoed, HBG Woningbouw en HBG Utiliteitsbouw maken deel uit van Koninklijke BAM Groep nv, op 14 november 2002 gevormd door het samengaan van Koninklijke BAM NBM en HBG. Koninklijke BAM Groep behoort tot de tien grootste bouwondernemingen van Europa en is marktleider in Nederland.

Deel: ' Hoogste punt De Commissaris in Venlo '
Lees ook