Ingezonden persbericht


PRNL0000085

Hoogwaardige (kleuren)documenten met nieuw speciaal papier voor HP LaserJet

Amstelveen, 18 juli 2002 - HP introduceert twee nieuwe papier-soorten voor professioneel ogende (kleuren)documenten: HP High-Gloss Laser Paper en HP Soft-Gloss Laser Paper.

Op kantoren wordt meer en meer in kleur geprint op laserprinters. Deze tendens vereist een hoge kwaliteit papier, omdat aan kleurenlaserprinters hogere eisen worden gesteld dan aan monochrome laserprinters.

HP High-Gloss Laser Paper
Het HP High-Gloss Laser Paper heeft aan beide zijden een gladde, hoogglanzende coating. Dit zorgt voor een grote helderheid, meer contrast, levendige kleuren en maakt het papier beter geschikt voor dubbelzijdig printen. HP High-Gloss Laser Paper weegt 120 g/m2. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in HP Color LaserJet printers, maar is kan ook in andere kleurenlaserprinters, -faxen of -copiers worden gebruikt. Het papier is uitermate geschikt voor het maken van kleurendocumenten met een professionele uitstraling.

HP Soft-Gloss Laser Paper
Tegelijkertijd introduceert HP het vernieuwde HP Soft-Gloss Laser Paper (voorheen bekend als HP LaserJet Soft Gloss). Dit papier heeft een verbeterde helderheid, een nieuwe, hoogwaardige coating voor dubbelzijdig printen en een verbeterde afdrukkwaliteit. De satijnachtige finish zorgt voor een scherp contrast en levendige kleuren. De verbeterde helderheid zorgt ook voor meer contrast en biedt meer grijstinten bij monochrome afdrukken. Het HP Soft-Gloss Paper weegt 120 g/m2 en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in HP kleuren- en monochrome LaserJet printers, maar is ook te gebruiken in andere laserprinters of copiers.

Prijzen en beschikbaarheid
HP High-Gloss Laser Paper is per 1 juli verkrijgbaar en heeft een verkoopadviesprijs van ¬ 23,50 (A4, 200 vel). HP Soft-Gloss Laser Paper is vanaf september verkrijgbaar en heeft een verkoopadviesprijs van ¬ 18,50 (A4, 200 vel).

Informatie over HP is te vinden op https://www.hp.nl.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend leverancier van producten, oplossingen en diensten en maakt technologieën toegankelijk voor consumenten en organisaties. Het aanbod van

HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing.

Het nieuwe HP heeft over 2001 een gecombineerde omzet van circa 81,7 miljard dollar behaald en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. In Nederland bedroeg de omzet circa ¬ 2,18 miljard en heeft HP 10 vestigingen.

Contactpersoon voor de redactie:
(niet voor publicatie)

Antoinette Bendijk
PR Manager Consumer Business Organisation

Tel 020 547 71 43
Fax 020 547 77 79
antoinette_bendijk@hp.com

Deel: ' Hoogwaardige (kleuren)documenten met nieuw speciaal papier voor HP L.. '
Lees ook