Horeca rookverbod? Lach erom met stralend witte tanden


Korting op tanden bleken voor ex-rokers bij Perfectsmile

AMSTELVEEN, 20080702 -- Vanaf 1 juli is het ook in Nederland niet meer toegestaan om in cafs en restaurants te roken. Voor veel rokers zal dat ongetwijfeld even wennen zijn. Maar tandenclinic Perfectsmile heeft een interessant goedmakertje gevonden: Korting op een bleekbehandeling voor wie nu cht zijn laatste peuk uitdrukt.

Contract
Stoppen met roken is natuurlijk ht moment om je verkleurde tanden op te frissen met een witmakende behandeling. Die biedt Perfectsmile in 4 clinics in Nederland. Als je nu een contract afsluit waarin je belooft dat je vanaf de datum van het Horecaverbod nooit meer rookt, krijg je voor iedere asbak die je bij Perfectsmile inlevert 10% korting op de Perfectsmile bleekbehandeling. De korting geldt voor maximaal drie asbakken en kan dus oplopen tot wel 30% per behandeling!

Smile!
In een mum van tijd frist Perfectsmile je tanden op en loop je lachend weer naar buiten. Je vindt Perfectsmile clinics in Amstelveen, Breda, Den Haag en vanaf september ook in Maastricht.

Je kan bij Perfectsmile niet alleen je tanden snel en veilig witter laten maken, maar ook facings laten plaatsen (dat zijn dunne schildjes over je tanden, waarmee je de vorm, stand en kleur blijvend kan aanpassen) of een afspraak maken voor een mondhyginebehandeling. Kortom, alles voor een frisse, stralende lach en het bijbehorende zelfverzekerde gevoel.

Meer informatie
Deze aanbieding is geldig tot 1 september 2008. Meer informatie over tanden bleken is te vinden op de website van Perfectsmile (www.Perfectsmile.nl).

Ook kan je telefonisch informatie opvragen via 0800-2222225 of mailen aan bleken@perfectsmile.nl


Deel: ' Horeca rookverbod? Lach erom met stralend witte tanden '
Lees ook