Gemeente Delfzijl


BESLUIT

26-01-1999

Topkapi gesloten

De burgemeester van de gemeente Delfzijl de heer E. Haaksman heeft besloten het horeca-bedrijf "Topkapi", gelegen aan Kuilsburg 17a te Delfzijl (Noord) voor een periode van twaalf maanden te sluiten. Dit naar aanleiding van een politie inval op 19-01-1999 waar de politie een hoeveelheid munitie, softdrugs, harddrugs en een illegale gokkast aantrof.

Er zijn al geruime tijd onregelmatigheden in en rond het bedrijf, die ernstig doen vermoeden, dat er geen sprake is van een normale horeca-bedrijfsvoering. Dit brengt voortdurend onrust, angst en onveiligheidsgevoel teweeg bij winkeliers, omwonenden en bezoekers van het winkelcentrum.

De burgemeester van Delfzijl neemt deze zaak bijzonder ernstig op.

Op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Delfzijl kan de burgemeester in het belang van de openbare orde, veiligheid en gezondheid een horecabedrijf sluiten.

In de gegeven situatie heeft de burgemeester besloten hieraan toepassing te geven , door het bedrijf- ingaande 22januari 1999 vanaf 18.00 uur - voor de duur van twaalf maanden - te sluiten.

Deze periode acht de burgemeester in deze situatie nodig om de rust en veiligheid te laten weerkeren.Deel: ' Horecabedrijf Topkapi in Delfzijl gesloten '
Lees ook