HORYON b.v. overtuigend branchewinnaar 2015 in asbestsaneringsbranche

Rotterdam/Eindhoven, 20150706 -- HORYON b.v. is uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de asbestsaneringsbranche door het Nationale Business Succes Award Instituut. Met een zeer sterke positionering en totaalconcept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie onderscheiden als een in veiligheid en kwaliteit toonaangevende onderneming. ‘HORYON b.v. wordt gezien als één van de belangrijkste spelers en wellicht het grootste voorbeeld in de markt van de asbestsanering’, aldus het Nominatierapport.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in HORYON b.v. een voorbeeld van veilig ondernemerschap. ‘HORYON b.v. heeft sinds 1988 nog nooit een stillegging van haar werkzaamheden gehad wat binnen de asbestbranche uitzonderlijk is. HORYON b.v. voldoet aantoonbaar aan alle wettelijke eisen en normen binnen de asbestbranche. Door jarenlange ervaring, goed opgeleid personeel, goedgekeurd materiaal, een uitgebreid dienstverleningspakket, het verrichten van innovatieve werkzaamheden alsmede het verrichten van research en development is HORYON b.v. in staat om zéér hooggekwalificeerde werkzaamheden te verrichten tegen concurrerende prijzen.’

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

De jury prijst verder de specialistische kennis van de onderneming ‘Horyon verzorgt trainingen en opleidingen en maakt daarbij gebruik van een eigen hightech uitgeruste opleidingsruimte. Hier kunnen tal van praktijksituaties worden gesimuleerd. Uiteraard wordt het  personeel continu up-to-date gehouden van de laatste kennis. Een mooie tool biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om de voortgang van hun project on-line te monitoren, stelt Robbert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Horyon heeft diverse prijzen gewonnen voor duurzaamheid en beschikt over elk certificaat wat binnen deze branche denkbaar is, welke zij vervolgens ook nog eens als eerste weten te behalen. Het is één van de leidende bedrijven op het gebied van asbestsanering’. Meer informatie: https://www.horyon.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succesaward wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. 


Deel: ' HORYON b.v. overtuigend branchewinnaar 2015 in asbestsaneringsbranche '
Lees ook