Hot & Happening zaterdag 15 maart


Maandelijks event van LOVE ACADEMY en Mail & Female over wat ons seksueel beweegt

AMSTERDAM, 20140307 -- Zaterdag 15 maart - Seks aan/op de keukentafel: 14:00-16:45 uur Filmprogramma van openhartige serie seks-documentaires van Comstock waarin vertellen stellen over hun seksleven én laten ze zien hoe ze seks hebben. 17:00-19:00 uur Hoofdprogramma over ‘Hoe houd je seks spannend in een langdurige relatie’, met o.a. relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven, Tao of Love-instructrice Marjet Vos en domina Michele de Saint M.

Hoe houd je seks spannend in een langdurige relatie? Hoe belangrijk is kwantiteit? En hoe verdiep je de kwaliteit van je seksleven met een partner die misschien inmiddels ook enorm vertrouwd –en dus niet meer zo spannend – is?!

Psycholoog en relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven onderzocht waarom in een langdurige relatie seks niet juist steeds meer&intenser maar juist minder&economischer wordt. Aan de hand van zijn boek ‘Doen jullie het nog?’ gaan we met hem in gesprek over hoe we om (kunnen) gaan met seks in liefdesrelaties.

Tao-instructrice Marjet Vos komt met concrete suggesties om je seksuele relatie met je partner te intensifiëren en Love Academy-deskundige Michele de Saint M geeft een introductie op de partnerworkshop ‘sexual dynamics’.

Presentatie: Gian van Grunsven.

Met theatrale reflecties van: Trista Mrema.

LOCATIE: Mail & Female, Nieuwe Vijzelstraat 2 (hoek Weteringcircuit) in Amsterdam

Over Hot&Happening

Hot&Happening nodigt bekende gasten en bezoekers uit om positief bij te dragen aan de actuele maatschappelijke discussie rondom seks, seksualiteit en porno. Vanaf 14:00uur zijn mannen en vrouwen welkom om binnen te komen lopen in de Rode Doos, de nieuwe workshopruimte van de Love Academy, voor een toepasselijk erotisch filmprogramma. Er zijn vegan snacks en sexy drankjes. Van 17:00uur tot 19:00uur is het hoofdprogramma waarin we stil staan bij wat ons seksueel beweegt.

Over LOVE ACADEMY

Naast de maandelijkse Hot&Happenings organiseert LOVE ACADEMY laagdrempelige, seksgerelateerde workshops en minicolleges – zonder taboes en met kleren aan! De workshops, in onder andere Aftrekken voor en door vrouwen, Orale seks, Masturbatie&Eigenliefde, Tantra en Intro in BDSM, bieden levendige kennis over de eigen&andermans seksualiteit, waardevolle inzichten over seksbeleving en vooral veel praktische tips. Bovendien ben je verzekerd van een leuke spannende avond uit; alleen, met je partner of met vriendinnen.

LOVE ACADEMY wil vrouwen en hun partners inspireren om hun skills en palet in bed uit te breiden. Dat kan zowel je zelfvertrouwen als je relatie een enorme boost geven! Door het openen van het gesprek en het organiseren van activiteiten draagt LOVE ACADEMY bij aan positieve seksbeleving.

LOVE ACADEMY is een initiatief van Mail&Female (the original sexshop by women, 1988) en werkt samen met een professioneel team van Nederlandse en buitenlandse deskundigen.


Deel: ' Hot & Happening bij Mail & Female in Amsterdam '
Lees ook