Hotelkamerveiling.nl wint BDO Prestatie Award


Utrecht, 20120418 -- Hotelkamerveiling.nl heeft vandaag tijdens de Week van de Ondernemer de BDO Prestatie Award in de categorie ‘horeca’ gewonnen. Volgens jurylid en partner van BDO Ron van Eijk is de kracht van Hotelkamerveiling.nl de focus op hun corebusiness, het aanbieden van hotelkamers, en op automatisering en klantenservice.

Op Hotelkamerveiling.nl bieden hotels hun lege kamers aan, waarop bezoekers van de site een bod kunnen uitbrengen. Met een aanbod van bijna duizend hotels in binnen- en buitenland, is Hotelkamerveiling de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen. In februari 2008 startten hotelier Klaas Stekelenburg samen met zijn zoons Jasper en Matthijs een online veilingsite. Inmiddels wordt er achter de schermen door 30 medewerkers aan het succesvolle veilingconcept gewerkt en heeft de onderneming nog volop groeiplannen – en mogelijkheden.

Van Eijk: “De klantenservice van Hotelkamerveiling.nl kenmerkt zich door de hoge bereikbaarheid, tot ver in de avond en in weekenden en op feestdagen. Ook de hotels zijn gelukkig met de extra inkomsten. Bij een hotel met een bezettingsgraad van bijvoorbeeld 70%, staat nog steeds 30% van de kamers leeg. “Hotelkamerveiling.nl zorgt dat die laatste kamers nog een kans hebben geboekt te worden. Al met al een prachtig voorbeeld van uitmuntend ondernemerschap”, aldus Van Eijk.

Over de Prestatie Award

De award, een initiatief van BDO Accountants & Adviseurs, wordt tijdens de Week van de Ondernemer aan vijf ondernemers uit verschillende branches uitgereikt. De award is speciaal in het leven geroepen voor die ondernemers die een bijzondere prestatie leveren of recent geleverd hebben. Om deze ondernemers te vinden, heeft BDO er de afgelopen weken meer dan 100 geïnterviewd. Aan de hand van een prestatiescan werden zij beoordeeld op o.a. innovatie, financiën en strategie.


Deel: ' Hotelkamerveiling.nl wint BDO Prestatie Award '
Lees ook