Hotelkamerveiling.nl wint rechtszaak


Veenendaal, 20131031 -- Hotelkamerveiling.nl maakt zich niet schuldig aan consumentenbedrog, zo heeft de rechter vandaag bepaald. Hotels.nl sleepte Hotelkamerveiling.nl voor de rechter, omdat de veilingsite in hun ogen zou adverteren met misleidende prijzen en daarmee in strijd handelt met de Wet Oneerlijke Handelspraktijken.

Hotelkamerveiling.nl was het hier mee oneens en wees op het feit dat alle onvermijdbare kosten duidelijk vermeld worden op hun website en zij daarmee transparante prijzen hanteert. De rechter beaamde dit en stelde dat Hotelkamerveiling.nl de consument vóór het uitbrengen van een bod ‘herhaaldelijk en ondubbelzinnig’ informeert over de veilingvoorwaarden en de eventuele bijkomende kosten. In zijn uitspraak stelt hij dat er geenszins sprake is van misleiding door Hotelkamerveiling.nl.

Algemeen directeur van Hotelkamerveiling.nl Klaas Stekelenburg: "Deze uitspraak hadden we verwacht, want we wisten dat we erg sterk stonden in deze zaak. Toch zijn we blij dat het achter de rug is en dat we nu weer hard aan het werk kunnen om geweldige hotelarrangementen voor de 600.000 leden van onze site te veilen."

Over Hotelkamerveiling.nl
Op Hotelkamerveiling.nl kan men op een leuke manier tegen een aantrekkelijk tarief een hotelarrangement boeken door mee te bieden op een veiling. Hotelkamerveiling.nl is met een aanbod van meer dan duizend hotels in binnen- en buitenland, de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen.

Voor meer informatie: www.hotelkamerveiling.nl


Deel: ' Hotelkamerveiling.nl wint rechtszaak '
Lees ook