House of Fraser selecteert Stibo Systems voor product management


Implementatie van STEP Product Information Management (PIM) oplossing voor totale bedrijfsvoering

LAREN, 20121113 -- Stibo Systems, the Strategic Information Management Company™, is een samenwerking aangegaan met het toonaangevende retailbedrijf House of Fraser. Zij zullen de STEP data management oplossing implementeren om grip te krijgen op hun productinformatie.

House of Fraser heeft 60 filialen in de UK, met meer dan een miljoen producten online en in de winkels. Het bedrijf won onlangs de Multi-Channel Retailer of the Year award. House of Fraser heeft de ambitie de customer experience steeds verder te verbeteren en zocht daarom een oplossing zodat bedrijfsbreed de complexe informatiestromen gemanaged kunnen worden. Met als belangrijkste doel: een steeds betere koopervaring aan de moderne klant te bieden.

Het STEP platform van Stibo Systems zal House of Fraser helpen om alle productinformatie in één repository te brengen, van waaruit het effectief door merchandisers en productmanagers gemanaged kan worden. Het STEP platform voorziet alle verkoopkanalen van nauwkeurige en consistente informatie, nu en in de toekomst.

Andy Harding, Director of ecommerce bij House of Fraser: “De oplossing van Stibo Systems zal onze klanten een betere allround ervaring bieden, zowel online als in de winkels, met eenvoudige toegang tot uitgebreide productinformatie. We helpen onze klanten om beter geïnformeerde koopbesluiten te nemen. Bovendien zal de Stibo oplossing onze bedrijfsvoering stroomlijnen en zo de tijd verkorten die benodigd is om het uitgebreide productportfolio te managen.”

“Wij hebben ruime kennis en ervaring in de retailsector en verwelkomen House of Fraser dan ook graag als nieuwe klant. Onze STEP oplossing zal het perfecte platform bieden om het productassortiment uit te breiden, en voldoet ook aan toekomstige doelstellingen,” zei Mikael Lyngsø, CEO van Stibo Systems.

Over House of Fraser
House of Fraser is in Engeland en Ierland een premium warenhuisgroep die voornamelijk zaken doet onder de merknaam House of Fraser, via 60 goed uitgeruste winkels, de snel groeiende webwinkel www.houseoffraser.co.uk, en twee kleinere Houseofffraser.com concept stores.

Het House of Fraser brand onderscheidt zich van andere warenhuizen in de UK door haar 160 jaar lange bestaan, de kwalitatieve merkproducten tegen concurrerende prijzen, het exclusieve huismerkaanbod, haar grote bereik en de belofte aan haar klanten om ze een fantasierijke, spannende en waardevolle shopping experience te geven.

Over Stibo Systems 
Stibo Systems, The Strategic Information Management CompanyTM, levert technologie en oplossingen waarmee organisaties in staat gesteld worden hun strategische informatie wereldwijd te beheren via een geïntegreerd proces. De STEP technologie van Stibo Systems is een flexibel, uniform Master Data Management (MDM) platform, dat bedrijven voorziet van betrouwbare operationele informatie voor de hele organisatie. Klanten van Stibo Systems zijn onder meer: bol.com, GE, Office Depot, Overtoom, Sears, Siemens, Sony, Target, Thomas Cook Benelux en Thule.

Stibo Systems is een dochtermaatschappij van de particuliere Stibo A/S-groep die in 1794 werd opgericht. Het bedrijf heeft vestigingen wereldwijd en het hoofdkantoor is gevestigd in Aarhus, Denemarken.

Voor meer informatie: www.stibosystems.com


Deel: ' House of Fraser selecteert Stibo Systems voor product management '
Lees ook