Hovenier zoekt vrouw


Mens & Relatie zetten hoveniers aan het speeddaten

DEN BOSCH, 20080222 -- Altijd al op zoek geweest naar een man of vrouw met groene vingers? Donderdag 28 februari tot en met zondag 2 maart staan Brabanthallen Den Bosch weer geheel in het teken van het grootste tuinevenement van Nederland, TuinIdee Den Bosch. Een van de thema's dit jaar is DE LIEFDE.

Op televisie zoekt de boer naar een vrouw, op deze beurs staat de hovenier in het middelpunt. In samenwerking met relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie organiseert TuinIdee een Speeddate middag en avond, waarbij de hoveniers verschillende dames ontmoeten die op zoek zijn naar een leuke man. Op TuinIdee Den Bosch wordt een speciale lounge-tuin aangelegd, waarin u de vrouw of man van uw leven kunt ontmoeten!

En ding heeft u in ieder geval al gemeen, de liefde voor tuinieren.

U kunt zich opgeven voor een speeddate-sessie waarbij u binnen een half uur in contact komt met een aantal potentile partners. Laat deze kans niet aan uw neus voorbijgaan en schrijf u in voor het speeddaten. Deelname is GRATIS. Het speeddaten vindt plaats op vrijdag 29 februari om 20.00 uur en op zondag 2 maart om 16.00 uur. U kunt zich inschrijven via de website www.tuinidee.nl of www.mens-en-relatie.nl. Voor de deelnemers ligt er een gratis entreekaart en uitrijkaart klaar bij de kassa.


Deel: ' Hovenier zoekt vrouw op TuinIdee Den Bosch '
Lees ook