How2Talk2Kids en CompaNanny Oegstgeest slaan de handen ineen


OEGSTGEEST, 20110121 -- How2talk2Kids staat voor effectief communiceren met kinderen. Heleen de Hertog maakte een Nederlandse bewerking van de Amerikaanse bestseller in 2008. Sindsdien zijn er ruim 20.000 exemplaren verkocht. Op maandag 31 januari geeft zij bij de opening van een nieuwe CompaNanny Kinderopvang locatie in Oegstgeest een workshop over het hanteren van negatieve gevoelens bij kinderen.

CompaNanny Kinderopvang zal een nieuwe locatie openen aan de Rhijngeesterstraatweg te Oegstgeest. Om ouders de gelegenheid te bieden de nieuwe locatie te bezichtigen wordt er een informatie-avond georganiseerd op maandag 31 januari.

Bijzondere gastspreker Heleen de Hertog zal een workshop geven over het hanteren van negatieve gevoelens bij kinderen. CompaNanny biedt uitgebreide aanvullende pedagogische training aan haar medewerkers. Bas Beek, ondernemer en directeur: "Wij vinden dat er veel meer nodig is dan de huidige opleidingen om excellente kinderopvang te bieden. How2talk2kids is een fantastische verdieping in de ontwikkeling voor zowel Nanny's als ouders."

De samenwerking tussen How2Talk2Kids en de CompaNanny kinderdagverblijven loopt al een aantal jaar. De Hertog: "Er zitten elementen in van coaching, mediation en conflicthantering. Waarom zou je die niet kunnen toepassen in het dagelijks leven? En waarom niet met kinderen?"

Tweeverdieners met jonge kinderen en een veeleisende carrire zijn op zoek naar handvatten in het drukke gezinsleven. Psycholoog Rita Kohnstamm is enthousiast: "In veel gezinnen is kribbigheid de toon. Uit een verlangen het leuk en gezellig te houden, laten ouders eerst veel toe, en dan volgt de uitbarsting."

CompaNanny is in 2003 opgericht om de combinatie van werk en gezin te vergemakkelijken. Naast alle praktische hulp, bewijst CompaNanny dat zij behalve zorgvuldig werken op de werkvloer, ook continu in dialoog blijven met ouders.

U kunt zich nog opgeven voor deze info-avond via de website www.compananny.nl


Deel: ' How2Talk2Kids en CompaNanny Oegstgeest slaan de handen ineen '
Lees ook