000014

digital workplace uitgebreid met nieuwe diensten voor HOST-PRINTING en ERP-outputbeheer

Amstelveen, 3 februari 2000 - Hewlett-Packard breidt de Digital Workplace Services uit met nieuwe diensten op het gebied van host-printing en ERP-outputbeheer. Deze diensten optimaliseren de toegankelijkheid, het beheer en de distributie van informatie binnen organisaties.

In juni 1999 kondigde HP de Digital Workplace Services aan. De portfolio bestond uit consultancy op het gebied van documentstromen en oplossingen voor afdrukbeheer. HP voegt hier nu nieuwe oplossingen aan toe voor afdrukbeheer en ERP-outputbeheer.

Centraal afdrukken
Steeds vaker willen organisaties interne productierapporten van centrale printers overzetten op LAN-printers, om deze informatie toegankelijk te maken voor de gehele organisatie. Om dit eenvoudig en efficiënt te verwezenlijken is vaak expertise van buiten nodig. De nieuwe dienst van HP combineert hiervoor per situatie de juiste hardware, software en oplossingen van derden. Naast advies en ontwerp zorgt HP ook voor implementatie van de gekozen oplossing.

ERP-outputbeheer
Vaak wordt bij het ontwerp en de implementatie van ERP-systemen over het hoofd gezien dat informatie ook op betrouwbare wijze uit deze systemen moet worden gehaald. ERP-outputbeheer van HP ontwerpt en implementeert geïntegreerde oplossingen voor controle en beheer van de ERP-output.

HP Digital Workplace Services
HP Digital Workplace Services biedt een combinatie van mogelijkheden, waaronder:

* Professioneel advies bij het ontwerpen van geïntegreerde output-beheeroplossingen, om door meer standaardisatie en toezicht te komen tot betere prestaties en aanzienlijke besparingen.
* Integratie en implementatie van output-beheeroplossingen voor snellere resultaten en minimale verstoring van de productiviteit.
* Opleiding van gebruikers om hen te leren effectiever en doordachter te werken met nieuwe technologieën en processen.

* Maximalisering van de ROI in technologie door het optimaliseren en beheren van de outputomgeving te outsourcen.

Met de geboden diensten kunnen gebruikers langetermijn-strategieën ontwikkelen en implementeren om de output-omgeving te optimaliseren. De complete portfolio is nu beschikbaar in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Zwitserland en de Verenigde Staten. Meer informatie over HP Digital Workplace Service is te vinden op https://www.printservices.hp.com/Europe.

Om nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van gebruikers in ERP- en host-omgevingen, heeft HP Dazel overgenomen. Deze toonaangevende leverancier van oplossingen voor informatielevering heeft hoofdkantoren in Austin en Parijs. De overname vergroot HP's mogelijkheden om gebruikers te helpen bij het beheer van informatie in elke vorm. Dazel functioneert als volledige dochteronderneming binnen de Imaging and Printing Solutions-organisatie van HP.

Ook is HP strategische overeenkomsten aangegaan met Levi, Ray en Shoup (LRS), een toonaangevende leverancier van zakelijke hostoplossingen voor afdrukbeheer. Hierdoor kan HP gebruikers helpen bij de integratie van host- en LAN-afdrukomgevingen. HP ontwerpt en implementeert de VPS-beheersoftware als onderdeel van zijn hosted afdrukoplossing.

Informatie over Hewlett-Packard en het Y2K-programma is te vinden op: https://www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke gebruikers en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten. HP introduceert Agilent Technologies als een onafhankelijk bedrijf medio 2000. Agilent bestaat uit HP's organisatie voor de productie en verkoop van test-en-meetapparatuur, halfgeleiders, medische systemen en apparatuur voor chemische analyses. Agilent is marktleider in verschillende marktsegmenten

HP heeft 83.200 werknemers in dienst en behaalde in 1999 een omzet van circa 42,4 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 1999 ruim 2 miljard gulden. De omzet van Agilent Technologies in Nederland bedroeg in 1999 circa 175 miljoen gulden.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via: https://www.hp.nl/pers; in het Engels via: https://www.newsdesk.com.

Deel: ' HP Digital Workplace uitgebreid met nieuwe diensten '
Lees ook