Hewlett-Packard

NIEUWE DESIGNJET-PRINTERS VERHOGEN DE PRODUCTIVITEIT EN FLEXIBILITEIT TECHNISCHE PROFESSIONALS

Amstelveen, 6 september 2001 Hewlett-Packard brengt twee nieuwe grootformaat kleurenprinters op de markt voor architecten, ontwerpers, CAD- en GIS-professionals: de HP Designjet 1050c plus en HP Designjet 1055cm plus. Deze nieuwe printers zijn sneller en bieden nieuwe mogelijkheden voor papierhantering. Daarnaast is er de nieuwe HP Designjet Multi-Roll Feeder. Hiermee kunnen verschillende projecten op verschillende soorten en formaten media worden afgedrukt, zonder dat handmatig papierrollen hoeven worden gewisseld.

De nieuwe grootformaatprinters voor technische professionals bieden de volgende voordelen:

De Jetdirect 610n netwerkkaart zorgt voor snellere verwerking van taken en drukt in minder dan 1 minuut lijntekeningen in kleur af op D-formaat.

Een resolutie van 1200 dpi in zwart-wit en 600 dpi in kleur en de JetExpress-technologie met printkoppen van 1 inch en 512 spuitmondjes, staan garant voor afdrukken van zeer hoge kwaliteit.

Een 36 inch mediapad waarin drie rollen HP-media van 90 meter passen (HP gecoat papier en HP Bright White inkjetpapier), zorgt voor flexibiliteit en ononderbroken afdrukken.

64 MB RAM (te verhogen tot 256 MB) en een 7,5 GB harde schijf (Designjet 1055cm plus) zorgen ervoor dat gebruikers complexe bestanden kunnen afdrukken en veel taken tegelijk kunnen beheren.

De HP Designjet Multi-Roll Feeder is ook geschikt voor de originele Designjet 1050c/1055cm.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe printers zijn direct verkrijgbaar en hebben de volgende verkoopadviesprijzen, exclusief BTW:

Product Verkoopadviesprijs
excl. BTW
HP Designjet 1050c Plus 9390 euro
HP Designjet 1055cm Plus 12600 euro
HP Designjet Multi-Roll Feeder (voor de 1000 serie) 5220 euro

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Deel: ' HP introduceert nieuwe designjet-printers '
Lees ook