Ingezonden persbericht


HP kleurenfax voor kleine kantoren

Amstelveen, 25 maart 2003 - HP brengt de nieuwe 'stand alone' HP Fax 1230 op de markt: een betaalbare, snelle kleuren- en zwartwitfax voor normaal papier. Deze professionele, compacte kantoorfax is ideaal voor kleine kantoren en thuiswerkers.

Kleurenkwaliteit
De HP Fax 1230 is eenvoudig in gebruik en biedt gebruikers allerlei handige snufjes. De kleurenfaxen bieden fotokwaliteit en hebben een resolutie tot 1200 x 1200 dpi met HP's Photoret III precisietechnologie, en teksten zijn helder zwart met een resolutie van maximaal 600 x 600 dpi. Afbeeldingen en documenten kunnen automatisch worden verkleind of vergroot van 25 tot 200 procent.

Snelheid
In de 'Fast Fax'-stand neemt faxen slechts drie seconden per pagina in beslag (met een 33,6 Kbps faxmodem). De fax kopieert twaalf pagina's per minuut in zwart(1) en tot acht pagina's per minuut in kleur.(2)

Snel en makkelijk verzenden
Het automatisch of handmatig verzenden en ontvangen van faxen is heel eenvoudig met de honderd snelkeuzenummers en een automatische documentinvoer. Faxen kunnen worden doorgestuurd naar groepen van maximaal twintig ontvangers. Niet alleen naar andere faxen, maar ook naar PDA's en mobiele telefoons.


Tijd en geld besparen
Uitgesteld verzenden is ook mogelijk. Zo kunnen faxen worden klaargezet om te worden verzonden in de daluren. De HP Fax 1230 heeft een geheugen voor maximaal zeventig pagina's. Hierdoor wordt geen enkele binnenkomende fax gemist. Met 'Scan and Fax' kunnen gebruikers tijd besparen door een document te scannen en in het geheugen te zetten voordat ze het faxnummer kiezen.

De HP Fax 1230 is direct verkrijgbaar en heeft een consumentenadviesprijs van ¬ 279,00 inclusief BTW.

Informatie over HP is te vinden op https://www.hp.nl.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend wereldwijd leverancier van IT producten, technologieën, oplossingen en diensten voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing. Op 3 mei 2002 werd de fusie met Compaq Computer Corporation een feit.

(1)Gebaseerd op standaard ITU-T testafbeelding #1 bij een standaard resolutie. Ingewikkelder pagina's en een hogere resolutie nemen meer tijd en geheugen in beslag.

Contactpersonen voor de redactie:
(niet voor publicatie)

P&B Communicatie
Tel 0345 68 27 34
mailbox@penb.nl

Antoinette Bendijk
PR Manager
Imaging & Printing Group
Tel 020 547 71 43
Fax 020 547 77 79
antoinette_bendijk@hp.com

Nederlandstalige persberichten op www.hp.nl/pers

Deel: ' HP kleurenfax voor kleine kantoren '
Lees ook