99252

HP KOMT MET SEND-TO-E-MAIL-OPLOSSING VOOR HP MOPIER

Amstelveen, 15 november - Hewlett-Packard breidt de functionaliteit van de HP Mopier-familie verder uit met de HP Digital Sender module. Met deze module kunnen papieren documenten, ingelezen via de HP Mopier, eenvoudig worden omgezet in e-mailberichten. De HP Digital Sender module is speciaal ontwikkeld voor de
HP Mopier 240 en 320.

Door send-to-e-mail kunnen gebruikers aanzienlijk op kosten en tijd besparen die traditionele verzending via fax, post of koeriers met zich meebrengt. Naast de lagere verzendkosten, kunnen de gebruikers profiteren van een hogere productiviteit. Bovendien is de kwaliteit van de met de HP Digital Sender verzonden files nagenoeg gelijk aan die van de originelen.

HP introduceerde de HP Digital Sender in 1998 als eerste in de industrie als een stand-alone communicatiesysteem voor de kantooromgeving. De module voor de HP Mopier is hierop gebaseerd.

De HP Digital Sender module voor de HP Mopiers zal fl. 1460,- gaan kosten en wordt op de markt gebracht via Qualified Mopier Resellers. De module is vanaf 15 december beschikbaar.

Er komt een probeerversie van de HP Digital Sender software beschikbaar waarmee de gebruiker honderd keer gratis kan zenden. Als deze honderd zijn verbruikt, kan de gebruiker bij de geautoriseerde HP Mopier reseller een toegangscode krijgen om de send-to-e-mail-mogelijkheden definitief toe te voegen aan zijn HP Mopier.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie over Hewlett-Packard en het Y2K-programma is te vinden op: https://www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van Internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten. De computer-gerelateerde omzet over het jaar 1998 bedroeg wereldwijd 39,5 miljard dollar. HP is bezig met de oprichting van een aparte organisatie voor de productie van test-en-meetapparatuur, halfgeleiders, medische systemen en apparatuur voor chemische analyses. Deze activiteiten genereerden in 1998 een omzet van 7,6 miljard dollar.

Met 123.000 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar in 1998 is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via: https://www.hp.nl/pers; in het Engels via: https://www.newsdesk.com.

Deel: ' HP komt met send-to-e-mail-oplossing voor HP Mopier '
Lees ook