Hewlett-Packard


Goedkoopste laserprinter ooit

HP LaserJet 1000w biedt MKB hoge kwaliteit, prestaties, betrouwbaarheid en snelheid voor ongekend lage prijs

Amstelveen, 15 oktober 2001 - Hewlett-Packard introduceert de goedkoopste persoonlijke zwartwitlaserprinter tot nog toe. Met een prijs van fl. 799,- (incl. BTW) is de HP LaserJet 1000w een ideaal instapmodel voor het MKB. Het is een betrouwbaar, eenvoudig te bedienen en te installeren apparaat dat zakelijke gebruikers op kantoor en thuis professionele kwaliteit levert.

Kwaliteit en snelheid
De HP LaserJet 1000w produceert scherpe, diepzwarte tekst en fraaie grafische afbeeldingen. De printer kent een LaserJet printkwaliteit van 600 dpi en gebruikt HP Ret (Resolution enhancement technology) voor effectieve uitvoer met een resolutie van 1200 dpi. De duurzame laserkwaliteit maakt de documenten uitermate geschikt voor archivering. De printsnelheid is tien paginas per minuut en de eerste pagina komt binnen vijftien seconden uit de printer.

Lage kosten
De HP LaserJet 1000w is niet alleen uiterst betaalbaar bij aanschaf. Ook in het gebruik bespaart het apparaat kosten. Een speciale tonerbesparende stand bespaart 50% op het inktverbruik en n-up printen bespaart op papierkosten. De instant-on user-technologie van HP zet de printer na gebruik direct weer in de powersave-stand, voor maximale besparing op het elektriciteitsverbruik.

Gebruiksgemak
De HP LaserJet 1000w is eenvoudig te installeren met een plug-and-play-gebruikersinterface. Via de USB-poort kan de printer worden aangestuurd vanuit Windows 98, 2000, ME en XP. De printer wordt geleverd met een compacte, geïntegreerde printcartridge die ook compatibel is met de hp LaserJet 1200. Na het verwisselen van de cartridge hoeft de printer niet te worden gereinigd.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige
e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van
Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Zoekwoorden:

Deel: ' HP LaserJet 1000w biedt MKB hoge kwaliteit en prestaties '
Lees ook