99135

Compacte 10/100 Switch tegen hub-prijs

Amstelveen, 11 juni 1999 - Hewlett-Packard introduceert de HP ProCurve Switch 408. Deze laaggeprijsde 10/100 switch verbindt apparaten, zoals PC's, printers en servers, in een zelfstandig, klein netwerk of in een klein netwerk binnen een grote organisatie. De
HP ProCurve Switch 408 heeft de prijs van een hub en is daarmee de laagst geprijsde switch in het HP ProCurve Switch-assortiment.

De HP ProCurve Switch 408
Met acht 10/100Base-TX 'auto-sensing' poorten, past de HP ProCurve Switch 408 zich makkelijk aan de bestaande netwerkomgeving aan. De switch verbindt elke poort automatisch met Ethernet of Fast Ethernet-snelheid en wijst bandbreedte toe aan individuele apparaten voor optimaal netwerkgebruik. De half- en full-duplex mogelijkheden verdubbelen de doorvoer naar elk apparaat tot maximaal 200 Mbps, waarbij IEEE 802.3x Flow Control voor betrouwbare communicatie zorgt. De MDI/MDI-X cascade poort vereenvoudigt de koppeling met andere netwerkapparaten. Een LED-scherm toont het netwerkverkeer en de status van elke poort.

De HP ProCurve Switch 408 is eenvoudig in gebruik en vereist geen beheer en configuratie. Hij past in elke kantoorruimte, werkt geruisloos zonder fan en voldoet aan de Class B-emissiestandaarden voor thuisgebruik. De switches passen zelfs naast elkaar in een standaard 19 inch rek. De switch wordt geleverd met gratis telefonische support voor eindgebruikers en een levenslange garantie.

HP ProCurve Networking
HP ProCurve Networking is toonaangevend leverancier van netwerkproducten, zoals Ethernet hubs en switches, routing switches en applicaties voor netwerkbeheer, waarmee gebruikers proactieve netwerken kunnen opzetten. Meer informatie over HP ProCurve Networking is te vinden op https://www.hp.com/go/procurve.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie van Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

Hewlett-Packard levert één van de breedste productportfolio's op het gebied van informatie-technologie. Naast computersystemen heeft HP software, randapparatuur, complete Internet- en intranetoplossingen, communicatieproducten en test- en meetapparatuur. Met 123.000 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen, waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via www.hp.nl/pers; in het Engels via: www.newsdesk.com.

Deel: ' HP levert compacte 10/100 Switch tegen hub-prijs '
Lees ook