Hewlett-Packard

De juiste kleur met HP

Met LogoProof-software voor de HP Color LaserJet 4550- en 8550-kleurenprinters zien kleuren er op papier hetzelfde uit als op het scherm, of de beelden nu van een cd-rom, scanner of digitale camera komen.

Amstelveen, 6 augustus 2001 - Hewlett-Packard brengt onder de naam LogoProof twee nieuwe softwarepakketten op de markt. Deze software zorgt ervoor dat kleuren die worden afgedrukt met de HP Color LaserJet 4550 en HP Color LaserJet 8550 er op papier hetzelfde uitzien als op het scherm. Met LogoProof produceren organisaties snel en eenvoudig professioneel ogend documentatiemateriaal met consistente kleuren.

De nieuwe LogoProof-software van HP heft verschillen op die ontstaan door het verschil in kleurenopbouw op een beeldscherm en bij het afdrukken door een printer. De kleuren op een PC-monitor zijn namelijk gebaseerd op rood, groen en blauw (RGB), terwijl de kleuren die printers produceren zijn gebaseerd op cyaan, magenta, geel en zwart (CMYK).

Kleurprecisie is voor organisaties vaak een bedrijfskritisch element. Bijvoorbeeld bij banken en verzekeringsmaatschappijen die zelf brochures en ander promotiemateriaal afdrukken met eigen logos en huisstijl. Juist en consequent gebruik van kleur versterkt het imago en vergroot de merkbekendheid.

De nieuwe LogoProof-software is eenvoudig te gebruiken:

De software wordt geleverd met kleurprofielen voor de meest gebruikte afdrukmedia op de HP Color LaserJet-printers, zoals standaard, premier, glossy en gerecycled papier;

Automatische ICC-standaard kleurenemulatie, waardoor geen nieuwe set-up nodig is;

Er is geen specialistische kennis of training nodig, LogoProof emuleert de standaard PostScript-driver.

LogoProof wordt gebundeld verkocht met de HP Color LaserJet 4550 en heeft een verkoopadviesprijs van fl. 6.999,= (excl. BTW). De HP Color LaserJet 8550, gebundeld met LogoProof, heeft een verkoopadviesprijs van fl. 14.999,= (excl. BTW). Aanschaf van extra kalibratie- of testapparatuur is dankzij deze bundels niet nodig.

Zoekwoorden:

Deel: ' HP LogoProof-software biedt consistente kleuren '
Lees ook