99125

HP MOPIER 240 NU OOK MET COPY-MODULE

Amstelveen, 20 mei 1999 - Hewlett-Packard breidt de HP Mopier 240 uit met een copy-module, waardoor - net als bij de HP Mopier 320 - direct bij het apparaat kan worden gekopieerd. Daarnaast zijn zowel de HP Mopier 240 als de HP Mopier 320 uitgebreid met nieuwe, efficiënte mogelijkheden voor papierdoorvoer en netwerkintegratie. Beide apparaten zijn nu nog sneller en betrouwbaarder.

De HP Mopier 240 en de HP Mopier 320 bieden de volgende innovatieve mogelijkheden die de betrouwbaarheid en snelheid van de papierdoorvoer verbeteren:

* Met 'dual-head' scanning worden documenten aan beide kanten tegelijk gescand. Het origineel hoeft niet omgekeerd te worden, wat papierstoringen tot een minimum beperkt.

* De Mopiers drukken dubbelzijdig af in één drukgang.
* Mopiers worden eenvoudig opgenomen en beheerd in computernetwerken. Hierdoor zijn ze te integreren met toonaangevende printbeheer-tools, zoals HP WebJet Admin.

* Taken worden intern elektronisch geordend, wat de snelheid en betrouwbaarheid ten goede komt.

* Gedetailleerde gebruiksrapporten met een accurate paginateller voor allerlei papierformaten, zoals A4, A3, duplex en enveloppen.
* Eenmalig verzenden van taken en eenmalig RIP-pen op de harde schijf zorgt voor optimaal gebruik van het geheugen.

In de toekomst worden de HP Mopiers nog verder uitgebreid, onder meer met 'scan-to-e-mail'-mogelijkheden.

De HP Mopier 240 en HP Mopier 320 printen en kopiëren respectievelijk 24 en 32 pagina's per minuut. HP Mopier netwerkcopiers zijn een aanvulling op de HP LaserJet printers. HP, marktleider op het gebied van zakelijke printoplossingen, ontwikkelde de Mopier 240 netwerkcopier speciaal voor ondernemingen in het MKB-segment die maximaal 25.000 pagina's per maand afdrukken. HP's betrouwbaarheid en kwalitatief hoogstaande toners zorgen ervoor dat de HP Mopier 240 één van de meest scherpe prijs-prestatieverhoudingen van dit moment biedt.

De HP Mopiers zijn verkrijgbaar via Qualified Mopier Resellers die flexibele financiering, volledige service en ondersteuning en technische specialistische hulp bieden Sinds het begin van het programma in november 1998 hebben 135 resellers in 18 Europese landen zich hiervoor gekwalificeerd.

Hewlett-Packard levert één van de breedste productportfolio's op het gebied van informatie-technologie. Naast computersystemen heeft HP software, randapparatuur, complete Internet- en intranetoplossingen, communicatieproducten en test- en meetapparatuur. Met 123.000 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen, waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie van Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via www.hp.nl/pers; in het Engels via: www.newsdesk.com.

Deel: ' HP Mopier 240 nu ook met copy-module '
Lees ook