X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.3


99065

HP VERBETERT DECISION ASSISTANT

Online hulpmiddel voor kopen en configureren HP Kayak PC Workstations

Amstelveen, 17 maart 1999 - Hewlett-Packard heeft Decision Assistant verbeterd. Decision Assistant is een innovatief hulpmiddel op de HP Kayak Web-site waarmee klanten met een paar muisklikken hun ideale HP Kayak PC Workstations kunnen kiezen.

Met de HP Kayak PC Workstation Web-site maakt HP het klanten nog makkelijker om zaken te doen met HP. Decision Assistant, door Darwin Digital voor HP ontwikkeld, biedt klanten informatie over systeemprestaties en benchmarks van HP Kayak PC Workstations. Klanten hoeven geen lange lijsten met specificaties meer door te nemen, maar vinden met Decision Assistant snel de benodigde informatie over configuratie en prijs en kunnen de koop sluiten.

Het programma helpt IT-professionals werkstations te kiezen die bij hun behoeftes passen door informatie te verstrekken op basis van belangrijke beslissingscriteria, zoals functionaliteit, specifieke bedrijfstak of applicatie, het te besteden bedrag en de gewenste prestatie. Na gekozen te hebben uit de categorieën Workstation Models, Industry Solutions en Applications, stelt het programma een aantal bijpassende HP Kayak PC Workstations voor.

De Decision Assistant is te vinden op https://www.hp.com/go/kayakassistant.

Hewlett-Packard levert één van de breedste productportfolio's op het gebied van informatie-technologie. Naast computersystemen heeft HP software, randapparatuur, complete Internet- en intranetoplossingen, communicatieproducten en test- en meetapparatuur. Met 122.800 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie van Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via www.hp.nl/pers; in het Engels via: www.newsdesk.com.

Windows NT is in de Verenigde Staten een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.

UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group.

Deel: ' HP verbetert online hulpmiddel Decision Assistant '
Lees ook