persbericht

26 januari, 2011

hps industrial presenteert arbor rigid-732
~ fanless-pc geschikt voor extreme weersomstandigheden ~

hps industrial, specialist in industriële computers, heeft de arbor rigid-732 opgenomen in zijn assortiment. de fanless-pc is zo uitgerust dat hij is in te zetten in extreme weersomstandigheden, variërend van -40 tot 70 graden celsius. verder beschikt de computer over een optionele din-rail bevestiging en is hij eenvoudig te installeren.

de arbor rigid-732 heeft een intel gm45 chipset, bevat acht usb 2.0-aansluitingen en heeft standaard 2 x 200-pin ddr2 so-dimm sockets.

stephan nagtegaal, sales manager van hps industrial, is erg blij met de uitbreiding van het assortiment en ziet voldoende mogelijkheden voor de inzet van de arbor rigid-732. "Deze fanless-PC is schokbestendig en door zijn wapening tegen extreme weersomstandigheden goed in te zetten in diverse industrieën. De computer is eenvoudig te onderhouden en heeft diverse videoaansluitingen, waardoor hij eenvoudig op locatie te gebruiken is. Met name voor de transportsector en buitengebruik in bijvoorbeeld informatiezuilen is deze mini-PC zeer geschikt."

Specificaties:

* Intel Core 2 Duo processor P8400

* 2 x 200-pin Dual Channel DDR2 SO-DIMM Sockets
* Intel GM45 + ICH9M chipset

* 8 x USB 2.0 poorten

* Storage: 1 x 2.5'' drive bay voor HDD/ SSD
* Optionele DIN-rail bevestiging

(198 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Zoekwoorden:

Deel: ' HPS Industrial presenteert Arbor Rigid-732 '
Lees ook