HRD Group winnaar 2015 in Managementtrainingenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 14:00 uur

Rotterdam, 20160114 -- HRD Group is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Managementtrainingenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘HRD Group weet haar grote kennis op het gebied van verandertrajecten uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Mensen maken het verschil. Mensen bewegen organisaties, en de organisatie moet op haar beurt de (infra)structuren en kaders scheppen om mensen vanuit hun intrinsieke kracht en ambities de organisatie vooruit te brengen. Dat is de basisgedachte van HRD Group, die zich richt op het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Met als missie Developing people, growing organisations, biedt zij een breed scala aan diensten op het vlak van organisatieontwikkeling, HR-advies, verandertrajecten, training, coaching en assessments. HRD Group is opgericht in 2006 en is gevestigd in Huis ter Heide. De organisatie is in heel Nederland actief en bundelt de kennis van het eigen team met die van expert associates.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in HRD Group een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij HRD Group, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Verbondenheid met de klant

De jury prijst vooral haar uitzonderlijke verbondenheid met de klant. HRD Group huldigt het principe van ‘eens een HRD Group-klant, altijd een HRD Group-klant’. Daarbij hoeft niet continu sprake te zijn van een opdrachtsituatie, maar HRD Group wil wel altijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij haar opdrachtgevers, zodat zij zo nodig direct en probleemloos kan inspringen. ‘HRD Group waarborgt dit door zeer regelmatig contact te onderhouden met opdrachtgevers. Deze waarderen dit ook en dat leidt tot zeer langdurige relaties die soms minder en soms meer intensief zijn. Tot op heden is er ook nog geen klant weg gegaan’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

HRD Group combineert haar in het veld opgedane ervaringen met wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke onderbouwing. Op diverse vlakken vindt samenwerking plaats met verschillende universiteiten in binnen- en buitenland. Altijd gericht op het gedrag van mensen in diverse situaties binnen organisaties. Op grote en geregelde schaal worden er data verzameld en geanalyseerd in gecombineerd onderzoek. Zo doet HRD Group op dit moment samen met een bekende Nederlandse universiteit onderzoek naar integriteit en gedrag op die momenten dat mensen onder bepaalde druk komen te staan. ‘Het succes van HRD Group in dezen is dat zij haar wetenschappelijke nieuwsgierigheid kan vertalen naar praktische tools voor haar werkzaamheden op het gebied van gedrag- en organisatieontwikkeling binnen organisaties’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.hrd-group.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.


Deel: ' HRD Group winnaar 2015 in Managementtrainingenbranche '
Lees ook