PERSBERICHT

Scherpenzeel en Veldhoven - 17 februari '99. Halin B.V. Millennium Bestendig na BaanIV Implementatie door HSO Business Solutions
Sinds 4 januari 1999 zijn alle bedrijfsprocessen en systemen van Nederlandse elektronische systemen producent Halin B.V. millennium bestendig na een succesvolle upgrade van Triton 1.0 naar BaanIV. De implementatie van het Enterprise Resource Planning BaanIV softwarepakket is gestart in maart 1998 en is binnen budget en geplande tijd uitgevoerd door een team van gespecialiseerde consultants van HSO Business Solutions.

Halin BV is gespecialiseerd in de klant gedreven en project georiënteerde assemblage van printplaten en complete elektronische systemen. Tot de klantenkring behoren Nederlandse omroepstations en Nederlandse machineproducenten. Managing Director C.G.H.M. van Grotel: "Wij hebben een aantal jaren tot onze volle tevredenheid gewerkt met Triton Manufacturing, Distribution en Finance. Afgezien van het jaar 2000 en de Euro hebben wij besloten over te gaan naar BaanIV vanwege de uitgebreide Shop Floor Control functionaliteit en om het financieel inzicht in onze projecten te kunnen verhogen. Het uitgangspunt was om zo snel mogelijk te migreren naar BaanIVc2. HSO had minder consultancy dagen nodig dan gepland om de job te kunnen verrichten.

De volgende Baan modules zijn geïmplementeerd: Manufacturing (PCS, MRP, PRP), Distribution (Sales, Purchase, MRP, SIC, Inventory Control), en Finance (-Integration).

HSO Business Solutions heeft de implementatie van de upgrade uitgevoerd met een team van 3 Baan consultants met als back-up het wereldwijde HSO kennisnetwerk dat is gebaseerd op 10 jaar ervaring in deze branche. Het team heeft flexibel, op aanvraag consultancy en ondersteuning geleverd, ter plekke maar ook op afstand via e-mail of telefoon. Project Manager Erwin Bruynseels: "Op basis van direct beschikbare gedetailleerde voortgangsdocumentatie bij Halin en hun duidelijke inzicht in de eisen, zijn wij in staat geweest om de gewenste integratie met BaanIV te bewerkstelligen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat door de getoonde toewijding en de focus van het Halin management en de belangrijkste gebruikers deze BaanIV oplossing een sterk middel voor Halin zal zijn waarmee de prestaties en resultaten verder verhoogd kunnen worden''.

Halin
Halin b.v. is gespecialiseerd in het ontwikkeld assembleren en testen van elektronische producten en systemen volgens specificaties van hun klanten. Halin is ISO 9001 gecertificeerd en bekwaam in zowel de ontwikkeling als de productie. Het bedrijf, gesitueerd in Veldhoven, is in 1978 ontstaan en heeft 125 medewerkers in dienst. Halin ondergaat een sterke groei in het aantal medewerkers maar ook in het productievolume. Managing Director is de heer C.G.H.M. van Grotel.

HSO Business Solutions
HSO is een vooraanstaand professioneel bedrijf met een internationaal netwerk van 350 consultants actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden en Verre Oosten. HSO is gespecialiseerd in project management, business consultancy, implementatie en technische ondersteuning van de Baan ERP producten. Door de ervaring die is opgedaan tijdens 120 succesvolle implementaties heeft HSO een brede en diepgaande deskundigheid opgebouwd waardoor HSO is staat om een uitgebreide reeks van industrie / klant gerelateerde producten en services te ontwikkelen en aan te bieden. HSO gebruikt deze kennis om de klant hun service te kunnen laten verbeteren, kosten te kunnen reduceren en een concurrentiepositie te creëren waarbij flexibiliteit en aanpassingsvermogen in het oog worden gehouden om waarde te geven aan de geïntegreerde supply chains van de klant. De missie van HSO omvat het volgende: "to be a leading global provider of technology driven business solutions that improve our customers' business performance and results".

Deel: ' HSO Business Solutions maakt Halin millenniumbestendig '
Lees ook