Woerden en Scherpenzeel - 17 februari '99.

HSO en CAST Bundelen Krachten door Intensieve Samenwerking voor BaanFrontOffice Totaaloplossingen.

Na enkele maanden van voorbereiding en training hebben HSO Business Systems BV en CAST Nederland BV op 5 februari jl. een samenwerkingscontract getekend om in de Nederlandse Front Office markt een unieke totaaloplossing aan te kunnen bieden op basis van BaanFrontOffice. CAST is specialist op het gebied van Customer Relation Management, industriële sales en marketing en gebruikt BaanFrontOffice als ondersteunende applicatie om sales processen bij klanten te optimaliseren. Door de samenwerking met HSO kunnen nu ook omvangrijke projecten professioneel en met kortst mogelijke doorlooptijd geïmplementeerd worden. In navolging op CAST heeft HSO besloten om strategisch te investeren in kennis van BaanFrontOffice en Customer Relation Management om samen met CAST toegevoegde waarde aan de FrontOffice markt te kunnen aanbieden.

CAST is een gedreven marktpartij op het gebied van customer relationship management en overtuigd van de return on investment die BaanFrontOffice biedt voor het verkoopproces van bedrijven. Al enige tijd werd gezocht naar een complementair bedrijf op het gebied van implementatieservices om het groeiend aantal projecten aan te kunnen. HSO erkende als een van de eerste implementatiepartners de groeimarkt voor Front Office producten en toonde zich bereid om te investeren in kennis, samenwerking en een uniforme marktbewerking. Ron Kramer, Managing Director van CAST: "Wij zochten een partner met een even sterk commitment tot het bieden van een totaaloplossing voor klanten. HSO heeft veel vakkennis, sterke banden met Baan, veel gespecialiseerde consultants, een grote flexibiliteit en een ruime internationale ervaring. Bovendien is er tussen CAST en HSO sprake van een echte 'culture fit' die zich kenmerkt door een doelgerichte, flexibele en pragmatische aanpak.

HSO richt zich op het aanbieden van business solutions aan internationale klanten met behulp van Baan ERP en aanverwante technologieën. BaanFrontOffice wordt door HSO gezien als een belangrijke toevoeging op de Baan backbone. Daarom wordt de kennis op het gebied van BaanFrontOffice op de kortst mogelijke termijn verder uitgebouwd. Erik van Doorn, VP Business Development van HSO: "De kennis en ervaring van CAST vormen een belangrijke aanvulling op die van HSO. CAST begrijpt specifiek wat industriële marketing en verkopen inhoudt, kan met haar kennis daadwerkelijk invulling geven aan Customer Relation Management bij haar klanten en daar toegevoegde waarde leveren door marketing, verkoop en after-sales processen op elkaar afstemmen."

CAST Nederland B.V.
CAST Nederland B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in Woerden. CAST is gespecialiseerd op het gebied Customer Relationship Management en richt zich met name op middelgrote bedrijven die zichzelf ten doel hebben gesteld om hun commerciële succes in Verkoop, (tele)-Marketing, Klantenondersteuning en Project Management te verhogen. CAST werkt nauw samen met voorname / belangrijke partners op het gebied van business consultancy, systeemintegratie and software leveranciers. CAST heeft een sterke verbintenis met Baan. De product reeks van BaanFrontOffice speelt een belangrijke rol in hun marktbenadering, waarbij CAST waarde toevoegt op het gebied van het kiezen van het juiste moment, het trainen en motiveren van gespecialiseerde eindgebruikers die met deze tool werken. De jarenlange ervaring op het gebied van industriële verkoop, marketing, ondersteuning en implementatie van high-tech software oplossingen in combinatie met een duidelijke visie op automatisering maken het CAST mogelijk om klanten pragmatisch te ondersteunen bij alle aspecten die te maken hebben met de implementatie van een integraal verbeteringsprogramma voor alle commerciële functies binnen een organisatie. Het uiteindelijke doel is het verhogen van het commerciële succes van de klant.

HSO Business Solutions
HSO is een vooraanstaand professioneel bedrijf met een internationaal netwerk van 350 consultants actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden en Verre Oosten. HSO is gespecialiseerd in project management, business consultancy, implementatie en technische ondersteuning van de Baan ERP producten. Door de ervaring die is opgedaan tijdens 120 succesvolle implementaties heeft HSO een brede en diepgaande deskundigheid opgebouwd waardoor HSO is staat om een uitgebreide reeks van industrie / klant gerelateerde producten en services te ontwikkelen en aan te bieden. HSO gebruikt deze kennis om de klant hun service te kunnen laten verbeteren, kosten te kunnen reduceren en een concurrentiepositie te creëren waarbij flexibiliteit en aanpassingsvermogen in het oog worden gehouden om waarde te geven aan de geïntegreerde supply chains van de klant. De missie van HSO omvat het volgende: "to be a leading global provider of technology driven business solutions that improve our customers' business performance and results".

Deel: ' HSO en CAST Bundelen Krachten '
Lees ook