Scherpenzeel / Nieuwegein, 19 februari 1999.

HSO en Delaware sluiten wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gericht op totaaloplossingen voor kwaliteitsbeheer

HSO Business Systems BV en Delaware TQM Products BV hebben vandaag een samenwerkingscontract getekend om samen actief en wereldwijd de markt voor quality management systemen te ontwikkelen en te bewerken. Op basis van de door Delaware ontwikkelde BaanTQM software wordt een totaaloplossing geboden gericht op met name de industriële sector. Delaware TQM Products houdt zich uitsluitend bezig met het ontwikkelen en op de markt brengen van geïntegreerde "quality management" toepassingen, onder eigen logo en als OEM leverancier. HSO heeft tot doel de bedrijfsresultaten van haar klanten te verbeteren, gebruikmakend van HSO's know-how, consultancy capaciteit en implementatie-ervaring op het gebied van Baan ERP.

Delaware is een sterke marktpartij op het gebied van produkten en oplossingen voor kwaliteitsbeheer, zoals BaanTQM. HSO wordt verantwoordelijk voor de implementatie van BaanTQM en de daarmee samenhangende diensten. De levering van de software licenties voor BaanTQM verloopt direct via Baan of via Delaware . Rob Huisman, Director Consulting Alliances , Baan Company: "HSO en Delaware zijn beide zeer betrouwbare partijen in respectievelijk de ERP en TQM markt. Door deze gezamenlijke marktbenadering zijn zij in staat klanten een uitstekende oplossing te bieden met een waardevolle combinatie van jarenlange R&D en uitgebreide implementatie know-how". Erik van Doorn, VP Business Development van HSO: "De samenwerking met Delaware betekent voor ons een strategische aanvulling op ons dienstenpakket. De marktverwachtingen voor BaanTQM zijn hoog gespannen en HSO kan daar als implementatie-partner een vooraanstaande rol bij spelen. Door de aanvulling van het oorspronkelijke BaanTQM met functionaliteiten voor kwaliteitsbeheer ten behoeve van bedrijven met discrete produktieprocessen wordt veel extra toegevoegde waarde gecreëerd. Geheel in lijn met onze missie, betekent BaanTQM voor onze klanten een extra tool om hun bedrijfsresultaten te vergroten."

In de praktijk zal de samenwerking een actieve marktbewerking inhouden door het gemeenschappelijk genereren van leads zowel in de QM als in de ERP markt. Ron Matser, Managing Director van Delaware TQM Products drukt zich als volgt uit: "In het sales traject is Baan voor ons een belangrijke partner. Voor de implementaties van een aantal projecten waren wij, ter aanvulling van onze eigen groep consultants, op zoek naar een serieuze, flexibele partner met een wereldwijd consultants netwerk. HSO heeft in de Baan markt een goede naam opgebouwd. Zij zijn in staat door hun specifieke Baan kennis snel de toegevoegde waarde van TQM voor klanten te onderkennen. Het internationale netwerk van HSO betekent voor Delaware een stuk schaalvergroting in de ERP markt en bovendien de mogelijkheid om dichter bij de klant de support te leveren."

Delaware TQM Products
Delaware TQM Products B.V. is marktleider in het aanbieden van IT oplossingen met betrekking tot 'quality management' voor de industriële sector. Het bedrijf is eigendom N.V. Bekaert S.A, een Belgische multinational producent van staalproducten en geavanceerde materialen, en Vanenburg Ventures B.V. een investeringsmaatschappij. Delaware TQM Products is in West-Europa en de Verenigde Staten actief met ongeveer 80 hoog gekwalificeerde IT specialisten en consultants. De 'quality management' oplossing van Delaware geeft organisaties de mogelijkheid om het kwaliteitsaspect in hun productieprocessen volledig te kunnen beheersen en begeleiden. Het laboratoriumsysteem en de verschillende kwaliteitssystemen van Delaware zijn geïmplementeerd bij veel toonaangevende wereldwijde organisaties, zoals ingenieursbureaus, tientallen chemische en petro -chemische fabrieken, pharmaceutische bedrijven, watervoorzieningsbedrijven, waterzuiveringsinstallaties, drank- en voedselproducenten, elektrische, elektronische, medische industrieën en de auto-onderdelen industrie. Assemblagefabrieken in Europa en Azië gebruiken de oplossingen van Delaware om kwaliteit en de daarmee verbonden kosten te kunnen beheersen.

HSO Business Solutions
HSO is een vooraanstaand professioneel bedrijf met een internationaal netwerk van 350 consultants actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden en Verre Oosten. HSO is gespecialiseerd in project management, business consultancy, implementatie en technische ondersteuning van de Baan ERP producten. Door de ervaring die is opgedaan tijdens 120 succesvolle implementaties heeft HSO een brede en diepgaande deskundigheid opgebouwd waardoor HSO is staat om een uitgebreide reeks van industrie / klant gerelateerde producten en services te ontwikkelen en aan te bieden. HSO gebruikt deze kennis om de klant hun service te kunnen laten verbeteren, kosten te kunnen reduceren en een concurrentiepositie te creëren waarbij flexibiliteit en aanpassingsvermogen in het oog worden gehouden om waarde te geven aan de geïntegreerde supply chains van de klant. De missie van HSO omvat het volgende: "to be a leading global provider of technology driven business solutions that improve our customers' business performance and results".

Deel: ' HSO en Delaware sluiten samenwerkingsovereenkomst '
Lees ook