Hubstart Paris® aanwezig op EBACE in Genève van 17 tot 19 mei 2011 tot 19 mei 2011

PARIJS--(BUSINESS WIRE)-- 20110510 --

Hubstart Paris® nodigt u uit op haar stand (976) tijdens de EBACE-handelsbeurs. Naar verwachting zullen een kleine 500 exposanten tussen 17 en 19mei in Genève aanwezig zijn tijdens de 11e editie van EBACE, de voornaamste ontmoetingsplaats voor de zakelijk luchtvaart in Europa.

Deze handelsbeurs biedt gelegenheid tot collectieve promotie van de zakelijk luchtvaart in de regio Parijs onder het gemeenschappelijke thema Hubstart Paris®, vanuit het perspectief van specifieke bedrijfsactiviteiten, ondernemingen, diensten en territoriale entiteiten, dankzij een gemeenschappelijk initiatief, aangedreven door de regionale instellingen voor economische ontwikkeling van de hub (het Comité d'Expansion Economique du Val d'Oise - CEEVO, Seine-et-Marne Développement, Seine-Saint-Denis Avenir en het Paris Region Economic Development Agency - PREDA) en Aéroports de Paris.

Het programma

Tijdens het driedaagse evenement zal de gemeenschappelijke stand “Hubstart Paris®” de aandacht vestigen op de voordelen van de voornaamste Europese hub voor zakelijke luchtvaart, ondersteund door het Paris-Le Bourget-platform – de toonaangevende luchthaven voor de zakelijke luchtvaart in Europa – en twee andere locaties, de luchthaven Pontoise-Cormeilles-en-Vexin (Cergy-Pontoise) en de luchthaven Melun-Villaroche, beide uitgelezen Europese locaties voor groeiende bedrijven en economische activiteiten.

Met de hulp van instanties voor ontwikkeling op departementniveau zal het PREDA een commercieel prospectie-initiatief coördineren, gericht op alle bedrijven die aanwezig zijn tijdens de handelsbeurs.

Een delegatie van gekozen functionarissen uit de regio, de lokale departementen en de plaatselijke kamers van koophandel wordt verwacht op woensdag 18mei 2011.

Tijdens de PALEXPO zal een conferentie met het thema “Hubstart Paris: Gateway to business aviation” eveneens de aandacht vestigen op de kwaliteiten van deze luchtvaarthub. Deze conferentie vindt plaats op 18 mei om 10.30u.

Een bundel van ”handelsbeurs en zakelijke bijeenkomst met exposanten” is beschikbaar voor bedrijven die zijn gevestigd binnen de drie departementen van de Parijse kamer van koophandel en die van Versailles/Val d’Oise/Yvelines.

-------------------------------------------------------------------------------------

Hubstart Paris®, voor het bevorderen van de ontwikkeling van Roissy en omstreken

HUBSTART Paris® is een samenwerkingsinitiatief met als doel het bevorderen van de vestiging en groei van internationale bedrijven in het gebied “Roissy en omstreken” (Seine Saint Denis, Seine et Marne en Val d’Oise).

Door het bieden van een eenvoudige gateway bieden de partners die deel uitmaken van Hubstart Paris® bedrijven een allesomvattend dienstenaanbod om hen te helpen het gebied te ontdekken, hun behoeften te beantwoorden en hen te ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

Meer informatie: www.hubstart-paris.com

-------------------------------------------------------------------------------------

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Pers
Aude Colonna, Communication Manager
Telefoon: +33 (0)1 5818 6953

E-mail: acolonna@paris-region.comwww.paris-region.com

Deel: ' Hubstart Paris aanwezig op EBACE in Genève van 17 tot 19 mei 2011 '


Lees ook