Hugo Boss komt naar Veenendaal


Jac Hensen exclusieve reseller

VEENENDAAL, 20121002 -- Vanaf nu is Hugo Boss ook verkrijgbaar in Veenendaal. Jac Hensen, gevestigd in winkelcentrum Scheepjeshof, mag zich exclusief verkooppunt van de Boss Black Collection noemen. "Hugo Boss is een premium brand dat naar verwachting goed in de smaak zal vallen bij de Jac Hensen man", aldus Robin Hensen, directeur.

Pilot premium brand

Jac Hensen staat bekend als mannenmodespecialist met een groot assortiment hoogkwalitatieve merken en aantrekkelijke prijzen. De toevoeging van het exclusievere Hugo Boss is een pilot. Robin Hensen: "Nu Jac Hensen uitgroeit tot één van de grootste mannenmode aanbieders van Midden- en Oost Nederland, hebben we gemerkt dat onze doelgroep ook groter en diverser wordt. Daarom verbreden we ons assortiment. De pilot met de formal wear collectie Boss Black past in onze nieuwe strategie en we zijn benieuwd naar de resultaten."

Veenendaal uitverkoren

 Jac Hensen koos ervoor om de pilot met Hugo Boss Black in Veenendaal te gaan draaien omdat het merk er nog niet eerder verkrijgbaar was. "Maar daarnaast past de presentatie van deze collectie pakken, dress shirts en bijpassende accessoires ook perfect bij de totale uitstraling van ons jongste filiaal in Veenendaal", verklaart Hensen. De Veenendaalse vestiging van het familiebedrijf vierde recentelijk haar eerste verjaardag.

Over Jac Hensen

Familiebedrijf Jac Hensen werd in 1977 opgericht door Jac Hensen. Het mannenmodebedrijf telt 10 vestigingen in Midden- en Oost-Nederland en biedt ook in de webwinkel www.jachensen.nl merken als Nils, Ben Barton, Wrangler, Selected, Lion, New Zealand, Mac, Scotch & Soda, Selected en Ledûb. Daarnaast is Jac Hensen gespecialiseerd in maatpakken, trouwpakken en grote maten. Jac Hensen viert dit jaar het 35-jarig jubileum van de formule.


Deel: ' Hugo Boss komt naar Veenendaal '
Lees ook