DE HUISHOUDBEURS BRABANT: BRABANT OP ZIJN GEZELLIGST!

Vorig jaar al een groot succes, maar dit jaar zelfs nog groter! Van 14 t/m 17 januari biedt de Huishoudbeurs Brabant in de Brabanthallen entertainment, productinformatie en demonstraties. Van (bruid)modeshows tot kookdemonstraties en -proeverijen. Van complete metamorfosen tot creatieve hobby-artikelen. Dit jaar heeft de beurs twee primeurs: de grootste mode-markt van Nederland, Fashion Fair en een spannend prijzenspel !

NIEUW: FASHION FAIR, de grootste mode-markt van Nederland

Nog niet eerder presenteerden zich 30 kwaliteitszaken met merkartikelen in een aparte hal van meer dan 2000 m² met een breed aanbod van merkkleding. Het is extra filiaalruimte voor bedrijven die volop inhaken op de uitverkoopperiode. Bezoekers vinden er dames-en heren bovenkleding, kinderkleding, beenmode, lingerie, ledermode, suède, tassen, schoenen en stropdassen. Deze kleding zal op een zeer attractieve manier gepresenteerd worden in een spetterende modeshow.

NIEUW: SPELSHOW

Lezers van het Brabants Dagblad krijgen de kans om prachtige prijzen te winnen. In de knock out show gaat men natuurlijk voor de auto, een Daewoo Matiz of de duikvakantie in Egypte. Deelname is uitsluitend voorbehouden aan Brabants Dagblad lezers. Let dus vooral op de deelnamebon in uw dagblad!!

BEAUTYPLEIN

Manicuren, kappers en schoonheidsspecialisten zullen u verbazen met hun fantastische metamorfosen. Heb je genoeg van je vertrouwde uiterlijk, dan is het nu de kans om er iets aan te laten doen. Kappers en visagisten geven advies.

BRUIDSBEURS

Ook de bruidsbeurs zal weer van de partij zijn. In een romantische sfeer zullen bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van de mooiste dag van uw leven hun producten presenteren. Ook hier zal de bruidskleding in een spectaculaire bruidsmodeshow aan het publiek gepresenteerd worden.

HOBBY CREATIEFPLEIN

Wegens succes herhaald. Hobbyisten zullen op allerlei gebied de meest uiteenlopende producten voor u vervaardigen. Ook is er weer de mogelijkheid om zelf aan het werk te gaan in één van de workshops. Onderwerpen zoals aquarellen, 3D kaarten en -schilderijen, Fimoklei, beschilderd zijde, keramiek, sieraden en nog veel meer zullen te bewonderen zijn op een groot aantal stands.

KOOKSHOW

Kijken en proeven. Dat is waar het op dit plein om gaat. Zie toe hoe de lekkerste hapjes bereid worden, proef mee en maak kennis met de laatste kooktechnieken.

Entreeprijzen: ƒ 12,50 voor een volwassene, kinderen tot 12 jaar gratis. Let op spectaculaire voordeelacties in uw dagblad. De toegang tot alle shows en modeshows is inbegrepen bij de entreeprijs. Bezoekers informatie : 073 6293293 Alle programma onderdelen worden doorlopend herhaald zodat niemand een onderdeel hoeft te missen!

De HUISHOUDBEURS BRABANT is geopend:

Donderdag 14 t/m zaterdag 16

januari : 13.00 - 22.00 uur

Zondag 17 januari : 10.00 - 17.00 uur

Deel: ' Huishoudbeurs Brabant in Brabanthallen '
Lees ook