HUISWERKBEGELEIDING.NL

Huiswerkinstituten bundelen krachten op internetsite

De enige portal-site voor huiswerkbegeleiding is geheel vernieuwd. Ouders, leerlingen en docenten vinden hier alle informatie over huiswerkinstituten, remedial teachers en andere organisaties of personen die zich bezighouden met huiswerk- en studiebegeleiding. De internetsite is nu de spreekbuis van de honderden huiswerkinstituten die Nederland rijk is.

Ook staan er op de site studietips, informatie over de meest voorkomende studieproblemen en een veel door leerlingen geraadpleegde uittreksel-zoekmachine. Met één druk op de knop kunnen hier alle sites met boekverslagen worden doorzocht.

Tot nu toe was er geen organisatie die spreekt namens alle huiswerkbegeleiders van Nederland. Uit een enquête onder instituten bleek dat hier veel vraag naar was. Op Huiswerkbegeleiding.nl willen de instituten meer informatie geven over studiebegeleiding en hiermee de drempel voor ouders en leerlingen verlagen. Dit gebeurt wel in samenwerking met onder meer de LVSI, die 26 instituten uit deze branche vertegenwoordigt.

De site wordt nu al bezocht door 20.000 bezoekers per maand. Op dit moment zijn bijna 100 instituten aangesloten en dit aantal neemt dagelijks toe.

Niet voor publicatie:
Voor meer informatie over Huiswerkbegeleiding.nl, kunt u contact opnemen met Vincent van Dijk (HBMEO) op 070 3319211.

21 feb 03 12:25

Zoekwoorden:

Deel: ' Huiswerkinstituten bundelen krachten op internetsite '
Lees ook