HUMAX HD-FOX C, HDTV-ontvanger geschikt voor HbbTV


EINDHOVEN, 20160627 -- Tijdens het Mediapark Jaarcongres op 23 juni jl. kondigde NPO-bestuursvoorzitter Henk Hagoort aan dat de NPO meer aan de weg gaat timmeren met HbbTV. HUMAX, één van de grootste leveranciers van set-top boxen in de wereld, introduceert de HUMAX HD-FOX C. Een free-to-air HDTV-ontvanger voor de kabel waarmee de kijker gebruik kan maken van HbbTV.

Op het Mediapark Jaarcongres werd het nieuwe icoon voor HbbTV in Nederland onthuld en de website drukoprood.nl gelanceerd. Beiden moeten zorgen voor grotere herkenbaarheid van en meer kennis over HbbTV bij de consument.

De HUMAX HD-FOX C is op dit moment de enige HDTV-ontvanger met HbbTV die in de winkel verkrijgbaar is. In Nederland bieden NPO en SBS al HbbTV aan bij hun programma’s. Met HbbTV kunnen kijkers, via de rode knop op de afstandsbediening van de HD FOX-C, gemiste uitzendingen bekijken, extra informatie opvragen, meepraten of live deelname aan een spelshow.

Met de HUMAX HD-FOX C kan de consument met een basis kabelabonnement, zonder extra kosten, kijken naar een groot aantal ongecodeerde digitale zenders. Wanneer men een externe harde schijf aansluit kan men bovendien programma’s opnemen en pauzeren.

HUMAX HD-FOX C: EUR 169,-Noot voor redacties:

Deel: ' HUMAX HD-FOX C, HDTV-ontvanger geschikt voor HbbTV '
Lees ook