Ingezonden persbericht


189638a.jpg

Persuitnodiging Hummingbird

Hummingbird software biedt helikopterview op àlle bedrijfsprocessen

Hummingbird brengt binnenkort een nieuwe, belangrijk verbeterde versie op de markt van het eerste geïntegreerde Enterprise Information Management System. Voor enkele journalisten is er voorafgaand aan de daadwerkelijke lancering een speciale introductie op de Floriade. Deze vindt plaats op 11 juli 2002. De presentatie duurt van 13.30 tot 15.30, maar u bent, mét een eventuele partner - de gehele dag uitgenodigd op de Floriade. Tijdens de presentatie kan uw partner genieten van een rondleiding over de Floriade.

Op deze dag kunt u nader kennismaken met de producten en visie van Hummingbird. De Hummingbird Enterprise Suite biedt een helikopterview op àlle bedrijfsprocessen. En met elke nieuwe release wordt de hoeveelheid concreet bruikbare gegevens over klanten, relaties en afdelingen groter.

Op de Floriade zullen enkele klanten van Hummingbird vertellen hoe hun organisaties profiteren van deze 360-gradenbenadering. U krijgt de kans om hen te spreken. Uiteraard kunt u ook vragen stellen aan, en de discussie aangaan met, de (Europese) directie van Hummingbird.

Het belooft een boeiende en aangename dag te worden waarvan u, uw partner en vooral uw lezers veel plezier kunnen hebben. Heeft u interesse om te komen, dan kunt u dat ons laten weten via bijgesloten antwoordkaart.

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie, neemt u dan contact op met Berg Kleijn Communicatie, André Naaborg op 070- 351 24 64. Emailen kan ook: andre@berg-kleijn.nl

Deel: ' Hummingbird software biedt helikopterview op àlle bedrijfsprocessen '
Lees ook