Ingezonden persbericht


Huntenpop pakt dankzij Rabobank extra uit op openingsavond

Alain Clark, Back Corner Boogie Band special acts op traditionele Tribute Night

ULFT - Naast de traditionele Tributes, dit jaar o.a. Kings of Leon en Pink Floyd, spelen dit jaar ook Alain Clark en The Backcorner Boogie Band op de openingsavond van het tweedaagse Huntenpop festival.

Afsluiter van het Rabobankpodium op vrijdagavond 10 augustus is 'singer-soulwriter' Alain Clark. Met het album Live it Out zette hij z'n eerste schreden op het Engelstalige pad. Een gelukkige carrièremove, want zijn toegankelijke Engelstalige liedjes vielen bij zo'n groot publiek in de smaak dat het album zelfs de triple platinastatus behaalde en o.a. de hitsingles This Aint Gonna Work en Father And Friend afleverde. Opvolger Colorblind (2010) deed het niet veel minder met dubbel platina, waardoor hij nu alweer toe is aan z'n derde studioalbum. Voor Generation Love Revival, dat uitkomt op 18 mei, werkte hij samen met topmuzikanten als Pino Paladino (John Mayer, D'angelo) en Chris Dave (Adele, Beyonce). Voorprogramma The Backcorner Boogie Band is een 12-koppige band rondom voormalig Jovink frontman Hendrik Jan lovink. Voor debuutplaat 'The Kotten Field Sessions' haalde de band ingrediënten als Rock 'n' Roll, Soul en Blues, uit de meest zuidelijke staten van de VS. Wie wil dat nou niet zien?!

In de twee witte festivaltenten spelen tijdens de Tribute Night o.a. de Britse tributeband Kings of Lyon (Kings of Leon) en de The Dutch Floyd (Pink Floyd). Binnenkort worden hier nog meer namen aan toegevoegd.

Meer info en tickets via: www.huntenpop.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Huntenpop pakt dankzij Rabobank extra uit op openingsavond '


Lees ook