Huwelijksklokken luiden voor 123456789-huwelijk in Vlaardingen


Bijzondere huwelijksvoltrekking in de gemeente Vlaardingen live te volgen op internet

VLAARDINGEN, 20090807 -- Vandaag kan iedereen het bijzondere 123456789-huwelijk van Paul Zandstra en Ria Jansen in de gemeente Vlaardingen live volgen op internet. Het huwelijk wordt voltrokken in de historische trouwzaal van de gemeente. Een atoomklok (de Nederlandse wettelijke tijd) in Delft moet ervoor zorgen dat het huwelijk stipt om 12.34.56 uur wordt voltrokken. In samenwerking met Jawoordonline, onderdeel van NotuBiz, wordt de live verbinding door de gemeente Vlaardingen gerealiseerd. De huwelijksvoltrekking is vandaag vanaf 12.00 uur te volgen via https://www.vlaardingen.nl/trouwen/.

"Vlaardingen is een echte trouwstad. Eigenlijk hebben we elk jaar wel iets bijzonders. Daar blinken we ook in uit", aldus Sabella Lagerwaard senior communicatieadviseur van de gemeente Vlaardingen. "Vorig jaar heeft de gemeente een speechwedstrijd gehad voor bijzondere ambtenaren. Dit jaar zijn we gekomen met de 123456789-trouwactie. Op Valentijnsdag hebben we de prijs verloot", vervolgt Sabella Lagerwaard. De gemeente Vlaardingen doet elk jaar iets bijzonders en op Valentijnsdag is dan de verloting.
Voor volgend jaar heeft de gemeente ook al weer leuke dingen in petto, maar daar wil Sabella verder nog geen uitspraken over doen. "We werken nu samen met Jawoordonline, onderdeel van NotuBiz. Normaal gesproken heeft het bruidspaar altijd de keuze om het huwelijk beschikbaar te stellen via webcams, zodat ook andere bezoekers die niet kunnen komen wel vanuit hun computer mee kunnen kijken. Nu hebben we de expertise van Jawoordonline ingeschakeld. We verwachten zo veel meer bezoekers te trekken. En we willen er zeker van zijn dat iedereen mee kan genieten van dit unieke moment".

"Mensen zeggen weleens: `Je bent een lot uit de loterij!'. Voor Paul Zandstra en Ria Jansen is dit echt van toepassing", aldus Petra Pietersma accountmanager van Jawoordonline. "Door het lot krijgen ze de mogelijkheid om op deze bijzondere manier hun huwelijk te bezegelen. Als je gaat trouwen wil je vaak zo veel mogelijk dierbaren laten meegenieten. Bij zo'n bijzonder 123456789-huwelijk wil je dat al helemaal", vervolgt Petra Pietersma. "Jawoordonline werkt graag samen met de gemeente Vlaardingen om dit huwelijk live uit te zenden. Wij zijn daarvoor de ideale partij".

Naast de gemeente Vlaardingen zijn er in Nederland meer gemeenten die aan bruidsparen de mogelijkheid bieden om de mooiste dag van hun leven live uit te zenden.

Over Jawoordonline
Jawoordonline is onderdeel van NotuBiz en is gespecialiseerd in het live uitzenden van huwelijken in beeld en/of geluid. Jawoordonline presenteert zich als dienstverlener in plaats van systeemleverancier. Dit houdt in dat zij zoveel mogelijk werk uit handen van de opdrachtgever wil nemen. Zie voor meer informatie: www.jawoordonline.nl.


Deel: ' Huwelijksklokken luiden voor 123456789-huwelijk in Vlaardingen '
Lees ook