Ingezonden persbericht


12 augustus 2013

Alle Willems gratis naar Huygens Tentoonstelling

Willem III (Den Haag, 14 november 1650 - Londen, 19 maart 1702) was na de Eerste Stadhouderloze Periode vanaf 1672 stadhouder. Hij trouwde de Engelse prinses Mary Stuart. Door de Glorious Revolution wist Willem in november 1688 de troon van Engeland te bemachtigen, zodat hij vanaf 1689 als Willem III regeerde over Engeland en Ierland.

Gouden Erfgenamen actie
Wij zijn trots op de hoofdrolspelers uit de tentoonstelling en besloten daarom een namenactie op te zetten. Wekelijks mogen bezoekers gratis naar binnen die dezelfde naam hebben als één van onze Gouden Helden uit de tentoonstelling. Met deze actie wil de Huygens Tentoonstelling elke week één van hen in de schijnwerpers zetten. Wel moeten de Constantijnen, Christianen, Amalia's, Willems, Mary's en Frederik Hendriken een identiteitsbewijs bij zich hebben, en vergezeld worden door minstens één betalende bezoeker.

Van 13 t/m 18 augustus kunnen de naamgenoten van Willem zich melden bij de kassa met een geldig legitimatiebewijs in de Grote Kerk in Den Haag. Daarna volgt nog één andere hoofdrolspeler uit de tentoonstelling.

Gouden Erfgenamen actie per week:


* 20 aug t/m 25 aug (week 34): Mary (naar Mary Stuart, 1662)

Alle Gouden Erfgenamen kunnen hun kaartjes kopen via www.huygenstentoonstelling.nl/gouden-erfgenaam-actie (actiecode is de naam van die week) of aan de kassa. Kijk op de site voor de voorwaarden. Kijk op de website www.huygenstentoonstelling.nl voor meer informatie over de Huygens Tentoonstelling.

Zoekwoorden:

Deel: ' Huygens tentoonstelling Willem III in Grote kerk Den Haag '


Lees ook