Hyarchis.Net biedt nu ook web content management


VDD IQware voegt nieuwe functionaliteit toe aan ECM-systeem
WAALRE, 20071008 -- VDD IQware breidt haar ECM-systeem Hyarchis.Net uit met de bouwsteen web content management. Hiermee wordt het bouwen en beheren van websites sterk vereenvoudigd. Ook zonder training en diepgaande kennis van HTML of andere webtechnieken is het mogelijk om met deze bouwsteen online te publiceren. Met Hyarchis.Net Web Content Management kunnen gebruikers zelf content direct op de juiste plaats publiceren. De functionaliteit verhoogt tevens de actualiteit van de website omdat het online plaatsen van tekst en afbeeldingen en het updaten van de content voor iedereen mogelijk is.

Nieuwe functionaliteiten
Door de uitbreiding van de ECM-omgeving met de nieuwe mogelijkheden voor web content management kunnen gebruikers snel actualiteiten op de website zetten. De vooraf gedefinieerde structuur en vormgeving maken de inrichting van een eigen site eenvoudig. Doordat de medewerkers het beheer van de website zelf kunnen uitvoeren bespaart dit in kosten. Content wordt automatisch in de juiste vormgeving, op de juiste locatie en in de juiste structuur gepubliceerd, zodat de gebruiker er direct mee kan werken zonder intensieve gebruikstraining.

"Met onze web content management-bouwsteen is het mogelijk om gegevens uit het digitale archief van Hyarchis.Net direct op de website te publiceren. Dit is een mooie bijkomstigheid voor onze bestaande Hyarchis.Net klanten, die gebruik willen maken van deze nieuwe bouwsteen", aldus Serge Leclercq, Sales Manager van VDD IQware. "Ook onze vernieuwde website, is met behulp van deze web content management-bouwsteen ontwikkeld."

Web content management is te gebruiken als bouwsteen van het ECM-systeem Hyarchis.Net, maar kan daarnaast ook als losstaande applicatie worden gebruikt.


Deel: ' Hyarchis.Net biedt nu ook web content management '
Lees ook