GE Capital Aro Lease


-Persbericht-

Hydroscope en Avis Fleet Services kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid

's-Hertogenbosch, 29 mei 2002

HydroScope neemt de sleutels in ontvangst van de eerste 10 nieuwe Ford Focussen, geleasd bij Avis Fleet Services. Deze drieluik is een logische keuze voor de adviseur in waterkwaliteit en veiligheid. Een zoektocht naar één partner met één aanspreekpunt die garant staat voor betrouwbaar, kwaliteit en veiligheid leidde naar Avis Fleet Services.

"Het gaat bij een partnership om zorg weg te nemen bij de klant, om een duurzame relatie op te bouwen waar alle partijen uiteindelijk de vruchten van kunnen plukken. Dit verwachten klanten van ons en dit is tevens de verwachting die wij hebben van onze partners." Aldus Ger Vos van HydroScope.

Duidelijkheid is een ander belangrijk aspect voor HydroScope. Dit is ook de reden dat is gekozen voor één leasemaatschappij en één merk: Eenduidigheid als het gaat om het definiëren van verwachtingen met uiteraard een zo laag mogelijke operationele kostprijs. De belangrijkste redenen om te kiezen voor Avis Fleet Services zijn de juiste prijs-kwaliteit verhouding en het uitgebreide dienstenpakket, ook op berijdersniveau.

Avis Fleet Services en HydroScope proosten op een succesvolle samenwerking.

Noot aan de redactie: Voor meer informatie of een digitale foto kunt u contact opnemen met: Avis Fleet Services Hellen van Hoek Manager Marketing & Communications Tel: (073) 6407 483 / Fax: (073) 6407 477 E-mail: Hellen.vanHoek@fleet.gecapital.com
---
-ACHTERGRONDINFORMATIE-

HydroScope Sinds 1 oktober 2001 is HydroScope uw adviseur op het gebied van waterkwaliteit en veiligheid. Een jong bedrijf met landelijke dekking en gedurende de laatste vijf jaren opgebouwde kennis en expertise met betrekking tot veilig en gezond water. U kunt hier terecht met al uw vragen over waterkwaliteit en veiligheid. Bijvoorbeeld over legionellapreventie. HydroScope biedt u een totaalpakket. Het traject dat nodig is voor een veilige waterinstallatie wordt verzorgd van A tot Z. Het bureau vindt haar oorsprong in de twee grote waterleidingbedrijven van Zuid-Nederland, Brabant Water en NV Waterleiding Maatschappij Limburg (WML). De commerciële dochter van de WML, E-watergroup, heeft per 1 januari 2002 haar activiteiten op gebied van waterkwaliteit en veiligheid ondergebracht bij HydroScope.

Avis Fleet Services Avis Fleet Services (GE Capital Aro Lease B.V.) is onderdeel van GE Capital Fleet Services (behorend tot General Electric),een belangrijke mondiale speler op het gebied van autoleasing en wagenparkbeheer. Het bedrijf heeft meer dan 1.300.000 auto's en trucks onder contract in Noord-Amerika, Europa, Australië en Japan. In Europa beschikt GE Capital Fleet Services over 1300 medewerkers en een wagenpark van circa 350.000 auto's. Het bedrijf is actief in 27 verschillende Europese landen. Avis Fleet Services heeft vestigingen in 's-Hertogenbosch en Amsterdam. Met een team van ruim tachtig mensen wordt een wagenpark van ruim 14.000 voertuigen gemanaged.

Deel: ' Hydroscope en Avis Fleet Services kiezen voor betrouwbaarheid, kwali.. '




Lees ook