HyTEPS winnaar 2016 in Elektra-optimalisatiebranche


Succesvol Nederland presenteert de beste bedrijven van Nederland; elke zondag op RTL7, 10.30 uur

ROTTERDAM, 20160726 -- HyTEPS BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Elektra-optimalisatiebranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘HyTEPS BV weet zijn diepgaande kennis van elektra en energieverbruik uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een voorbeeld van Nederlandse ondernemersgeest en technische vindingrijkheid.’

Advies en oplossingen voor optimalisering van de betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid van elektrische installaties. Dat biedt HyTEPS, een organisatie van hooggekwalificeerde medewerkers die met kennis, diensten en technologisch innovatieve producten ondernemers helpt bij het verbeteren van de energie-efficiëntie, de continuïteit en de veiligheid van hun elektrische installatie. Door het optimaliseren van de kwaliteit van elektriciteit – Power Quality – en het efficiënte gebruik van de elektrische energie worden problemen en storingen opgelost of voorkomen en kosten bespaard. Daarnaast levert een verbeterde energie-efficiëntie een belangrijke bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en een meer duurzame bedrijfsvoering. HyTEPS BV is opgericht in 2007. Het is gevestigd in Gemert, heeft 10 medewerkers en is internationaal actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in HyTEPS BV een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij HyTEPS, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en af te stemmen op de klant.’

Uniek in de wereld
HyTEPS staat voor High Technology Energy Power and Savings. Corebusiness is het optimaliseren van de kwaliteit van elektrische energie – Power Quality – en het verbeteren van de energie-efficiëntie. Tegenwoordig wordt het elektriciteitsnetwerk door allerlei effecten dusdanig belast, dat de kwaliteit van de elektrische energie al lang niet meer optimaal is. Hierdoor kampt de helft van de bedrijven en instellingen met een probleem op het gebied van Power Quality. ‘De juiste kennis, ervaring en tools zijjn nodig om dit te meten en op te lossen. HyTEPS heeft dit tot zijn specialisme ontwikkeld’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Met de knowhow, meetapparatuur en innovatieve producten waarover HyTEPS beschikt, krijgen ondernemers inzicht in de Power Quality en worden oplossingen geboden die leiden tot lagere kosten, hogere betrouwbaarheid en verzekerde veiligheid. Zwaan: ‘HyTEPS levert hiermee een service die uniek is in de wereld. Geen wonder dat grote bedrijven in binnen- en buitenland, waar veel met stroom wordt gewerkt, het bedrijf weten te vinden. Al vele industriële bedrijven, zorginstellingen, ondernemers in de entertainmentsector maar ook eigenaren van luxe megajachten hebben van de samenwerking met HyTEPS geprofiteerd.’

‘HyTEPS BV is een bedrijf waar men trots op mag zijn. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. Terecht de branchewinnaar! ’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.hyteps.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland en De Succesfactor en kent een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van de company pride en reputatie van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland waarin de genomineerde wordt getoond, is gestart in januari. 


Deel: ' HyTEPS winnaar 2016 in Elektra-optimalisatiebranche '
Lees ook