Hyundai Coupé F2: sportieve volbloed

(16 Februari 1999)

PERSBERICHT:

Pure emotie. Pure adrenaline. De Hyundai Coupé is een auto die veel losmaakt. Zeker sinds Hyundai ermee deelneemt aan het internationale rallykampioenschap. De Coupé F2 is een bijzondere uitvoering die aanhaakt op het sportieve succes van Hyundai. Voor deze F2-editie geldt geen meerprijs, het voordeel op deze uitvoering bedraagt Fl. 1.500,- gulden.

Onder de motorkap van de Coupé F2 huist de bekende tweeliter zestienklepper van de Zuid-koreaanse fabrikant. De motor levert 102 kW/l38 pk en zwiept de Hyundai naar een top van meer dan 200 kilometer per uur. Een oersolide wegligging en een krachtige reminstallatie zorgen voor maximale controle.

Sportief accent
De speciale Coupé F2 doet een forse schep bovenop het rijgenoegen door een extra riante aankleding van de auto. De luchtinlaat in de bumper heeft een sportieve honingraat grille. De dorpels zijn voorzien van F2 dorpelbeschermers. In het interieur zorgen velours matten en een aluminium versnellingspook voor een luxueus en sportief accent. Op de buitenzijde verraden de F2-badges het bijzondere karakter van deze Coupé. De metallic- of mica lak is bij het gratis F2-pakket inbegrepen.

Tot het uitrustingspakket van de Coupé F2 behoren daarnaast onder andere twee airbags, ABS, airconditioning, sportstoelen, een achterspoiler, elektrische ramen en spiegels, getint glas, mistlampen en lichtmetalen velgen met brede 205/15' banden. De prijs van de Coupé F2 bedraagt 44.950 gulden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Hyundai Coupé F2 sportieve volbloed '
Lees ook