AutoRai

11-6-2002

Hyundai introduceert multipoint garantie

Hyundai Multipoint Garantie is de nieuwe naam voor alle garanties op nieuwe Hyundai's. Belangrijkste kenmerk is het ontbreken van een kilometerbeperking: de drie jaar productgarantie is niet gebonden aan een maximum aantal kilometers.

Elk defect als gevolg van een fabricage- of materiaalfout wordt in die periode gewoon gratis hersteld. Dat geldt ook voor de laklaag. Op 1 juli wordt de naam Hyundai Multipoint Garantie ingevoerd.

Naast de driejarige productgarantie valt onder de Hyundai Multipoint Garantie tevens zes jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit (op voorwaarde dat de voorgeschreven carrosseriecontroles door de dealer zijn uitgevoerd). De derde zekerheid die deze garantieformule biedt, is drie jaar Mobiliteitsgarantie. Hyundai-rijders kunnen zeven dagen per week en 24 uur per dag rekenen op assistentie bij eventuele problemen. Reparatie, transport en/ of vervangend vervoer maken deel uit van de Mobiliteitsgarantie.

De Hyundai Multipoint Garantie geldt voor alle nieuwe personenautos en bedrijfswagens van Hyundai die vanaf 1 juli 2002 worden geleverd. De H200 chassis/cabine vormt de enige uitzondering.

Zoekwoorden:

Deel: ' Hyundai introduceert multipoint garantie '
Lees ook