i4knowledge introduceert TiNK4U kennismanagement framework in NL


Utrecht, 20110113 -- Om te beantwoorden aan de hedendaagse behoeften op het gebied van informatie- en kennisbeheer levert i4knowledge uit Utrecht vanaf 2011 oplossingen op basis van het TiNK4U kennismanagement framework van de Belgische leverancier ICMS Group. De filosofie achter TiNK4U is knowledge centric management.

TiNK4U is een vraaggedreven platform voor het vastleggen, hergebruiken en delen van kennis, waar informatie, kennis en deskundigenzijn verbonden en samenwerken om vragen te beantwoorden, kennis vast te leggen, te delen en hergebruiken.


Organisaties in alle sectoren worden steeds meer gedreven door kennis, en meer specifiek, door de expertise van hun kenniswerkers. Dit betekent dat informatie, communicatie en kennis significant belangrijker worden om klanten te ondersteunen, concurrentie voor te blijven, te innoveren of om gewoon efficint te zijn.

Door het maximaliseren van de ondersteuning van kenniswerkers zijn kennismanagement doelstellingen relatief snel en eenvoudig te behalen. Een vraaggedreven aanpak met een kennisopbouw benadering is een pragmatische kennismanagement strategie, waarbij kenniswerkers worden ondersteund op het gebied van te veel informatie, onvoldoende kennis en verloren kennis.

Website: www.i4knowledge.nl/oplossingen/kennismanagement


Over i4knowledge


i4knowledge ondersteunt organisaties om informatie- en kennisstromen efficint en effectief te beheren. Naast het geven van strategisch advies en het uitvoeren van informatie audits, implementeren zij innovatieve oplossingen op basis van het bewezen en sucesvolle TiNK, een visie, platform n methode voor het beheer van informatie, communicatie en kennis binnen organisaties. Bedrijfsresultaten verbeteren aanzienlijk door organisaties en hun medewerkers te laten beschikken over die relevante informatie, wanneer en waar nodig.


Met haar persoonlijke betrokkenheid staat i4knowledge voor dynamiek, kwaliteit en resultaat ten aanzien van het DNA van vooruitstrevende en competitieve opdrachtgevers. i4knowledge is facing relevant information.


De innovatieve oplossingen worden gemplementeerd op basis van TiNK Search, TiNK Store (intelligent enterprise archive), TiNK DMS-ECM en/of het TiNK4U kennismanagement framework.


Website: www.i4knowledge.nl


Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Michael van de Ven
tel +31 (0)30799 1855
info@i4knowledge.nlDeel: ' i4knowledge introduceert TiNK4U kennismanagement framework in NL '
Lees ook