IAE en TSP sluiten ‘veilige’ overeenkomst

Op de nieuwe Internet Instap-CD van IAE wordt standaard het anti-virus programma F-Secure Anti-Virus van TSP – The Security Provider (TSP) meegeleverd.

Eindhoven-Beuningen, 24 augustus 1999 - De samenwerking tussen TSP en IAE is ontstaan, omdat beide partijen de groei van computervirussen via het Internet alleen maar zien stijgen. "Wij willen onze relaties een veilige Internettoegang bieden", zegt Willem Jan Withagen van IAE . "F-Secure is een van de veiligste anti-virus programma's en TSP heeft ons een goed security-concept aangeboden". Harald Zeeman van TSP voegt hieraan toe "De bewustwording van computer-virussen maakt het surfen op Internet voor sommige mensen een angstige ervaring. Dat hoeft niet, zeker als je jezelf goed beschermd. Zie het als de bescherming tegen een griepvirus; je gaat toch ook niet met –20 graden Celcius in een T-Shirt buiten lopen?”

Met de overeenkomst tussen IAE en TSP is de F-Secure Anti-Virus software voor IAE abonnees gratis te gebruiken voor 1 jaar.

IAE uit Eindhoven is de grootste onafhankelijke internet service provider voor particulieren en bedrijven in Nederland. IAE biedt een uitgebreid pakket internetdiensten, zoals verkoop van abonnementen, webhosting, e-mail services en vaste verbindingen. IAE werkt intensief samen met partners in multimedia en telecommunicatie. Mede daardoor opereert IAE slagvaardig en flexibel in de snel veranderende markt voor internetdiensten. Bovendien stelt de samenwerking met externe partners ons in staat uitdagende groei-ambities te verwezenlijken.

TSP uit Beuningen heeft zich volledig gespecialiseerd in levering van hoogwaardige Informatie-Beveiligingsproducten. Verder maakt consultancy aangaande Informatie-Beveiliging een groot deel uit van de activiteiten binnen TSP. Door middel van een strategische alliantie met het software-ontwikkelbedrijf Data Fellows in Finland is TSP - The Security Provider in Nederland de leverancier van informatie-beveiligingsproducten geworden.

TSP - The Security Provider biedt middels F-Secure een brede productlijn aan, waaronder Anti-Virus, Access Control, E-mail Security, Management-Tools en Firewall-koppelingen. De ontwikkeling van al deze producten vindt plaats in Finland bij Data Fellows. Deze informatie-beveiligingsproducten maken alle gebruik van het unieke Countersign programma. Een unieke open software-architectuur welke gebruik maakt van meervoudige signature based anti-virus-scanners, heuristische analyse en checksum analyse, beschermt uw data op verschillende lagen.

________________

Deel: ' IAE en TSP sluiten 'veilige' overeenkomst '
Lees ook