Ingezonden persbericht


Ian Marshall benoemd tot Vice-President Human Resources van Kalido Ltd.

Benoeming onderstreept internationale expansieplannen

Londen, Verenigd Koninkrijk, 15 juli 2002 - Kalido Group, wereldwijd leverancier van informatie-integratiesoftware, heeft Ian Marshall benoemd tot Vice-President Human Resources (HR). Als direct betrokkene bij Kalido's groeistrategie is hij wereldwijd verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de prestaties van de internationale organisatie en het personeelsbeleid.

De Kalido Group levert software voor de integratie van verspreid binnen een organisatie opgeslagen gegevens, zodat deze kunnen worden gebruikt in business intelligence-rapportages en voor prestatiebeheer. Volgens IDC is Kalido Ltd. het snelst groeiende bedrijf in de markt voor business intelligence-software (gebaseerd op de omzet uit softwarelicenties en onderhoud in 2000 en 2001 van leveranciers met een minimale omzet van $1 miljoen).

Andy Hayler, CEO van Kalido Ltd.: "Het managementteam is verantwoordelijk voor het in juiste banen leiden van de snelle groei van de Kalido Group en het verstevigen van onze marktpositie als leverancier van informatie-integratieoplossingen. Ian Marshall speelt met zijn leiderschapskwaliteiten en zijn ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling in een veranderende internationale omgeving hierbij een belangrijke rol."

Marshall heeft uitgebreide ervaring opgedaan met alle HR-aspecten binnen grote, internationaal opererende ICT-bedrijven. Zijn expertise omvat onder meer operationele structurering bij fusies, senior-managementontwikkeling en werving- en selectiestrategieën, evenals compensatie- en behoudstrategieën.

In de periode 2000 - 2001 was Marshall bij Omnisky International als lid van het managementteam verantwoordelijk voor het HR-beleid. Daarbij hield hij zich onder andere bezig met het opzetten van zelfstandige Europese ondernemingen, de ontwikkeling van personeelsbeleid en veranderingsstrategieën.

Bij 3Com, waar Marshall van 1997 tot 2000 werkte, ontwikkelde hij onder andere de HR-strategie voor de afsplitsing van Palm, Inc. Daarvoor was hij bij Borland International verantwoordelijk voor HR-initiatieven bij de overname van Ashton-Tate Corporation, waar hij eerder een senior-managementpositie bekleedde.

Een foto van Ian Marshall is verkrijgbaar via Karin Dooren van Lammers van Toorenburg PR, tel. 030 - 65 65 070.

Over Kalido Limited
Kalido Ltd. levert softwareoplossingen voor informatie-integratie om ondernemingen te ondersteunen tijdens ingrijpende wijzigingen, zoals fusies, acquisities, reorganisaties en globalisering. De door Kalido ontwikkelde software voor de integratie van reference data en federated datawarehousing wordt in meer dan 90 landen toegepast door toonaangevende multinationals, zoals de Koninklijke/Shell Groep (Shell), Unilever en Philips. Kalido Ltd. en haar partnerbedrijven beschikken over een uitgebreid netwerk in de VS en Europa voor de levering van hun oplossingen, technische ondersteuning en advies- en trainingsdiensten. Kalido Ltd., oorspronkelijk opgericht door Shell, werkt nauw samen met grote system integrators bij de implementatie van wereldwijde projecten.

Meer informatie is te vinden op internet: www.kalido.com.

Deel: ' Ian Marshall benoemd tot Vice-President Human Resources van Kalido Ltd '
Lees ook