IBEO verkozen als beste accountantskantoor van Nederland


Vernieuwend accountantskantoor wint in de categorie 10-100 medewerkers Nationale Accountancy Awards 2016

AMSTERDAM, 20160530 -- Het in Amsterdam opgerichte IBEO is verkozen als beste accountantskantoor van Nederland in de categorie 10-100 medewerkers. Dat werd gisteravond bekend gemaakt op de Financial Systems en Accountancy Systems beurs in het NBC congrescentrum in Nieuwegein waar de Nationale Accountancy Awards 2016 werden uitgereikt.

De winnaars van de Nationale Accountancy Awards zijn verkozen via een publieksronde en vakjury. IBEO kwam als beste naar voren op de volgende punten: kwaliteit van de bedrijfsvoering, ondernemerschap, digitalisering en klantgerichtheid. De jury prees ook de wijze waarop IBEO de medewerkers stimuleert om betrokken te zijn bij het kantoor en de klant. Bovendien was de jury onder de indruk dat IBEO geen log en bureaucratisch kantoor is ondanks de snelle groei van het aantal klanten. 

Wij zijn super blij om te zien dat een relatief traditionele branche openstaat voor vernieuwing. Ons kantoor is gewoon niet te vergelijken met andere accountantskantoren. Dit komt ook omdat wij ervan overtuigd zijn dat een tevreden klant inherent is aan een tevreden medewerker. Het is voor ons zo belangrijk dat onze superhelden met plezier naar hun werk gaan. Mensen die beweren dat boekhouden een saai beroep is moeten gewoon een keer langskomen op ons kantoor”, aldus Geert Leijen, directeur van IBEO. 

IBEO wil de organisatie heel hartelijk bedanken voor het mooie evenement.

Over IBEO  
Bij accountantskantoor IBEO draait het er allemaal om het leven van de ondernemer aangenamer te maken. De accountants van IBEO verstaan hun vak en weten hoe je met ondernemers omgaat. De ruime ervaring van de oprichters binnen de horeca maakt dat IBEO een extreem hoog service niveau nastreeft. In combinatie met de hoge mate van automatisering en het gebruik van state-of-the-art software maakt IBEO het leven voor jou als ondernemer een stuk relaxter.

Voor één vast bedrag per maand ben je verzekerd van de beste kwaliteit en wordt alles voor je geregeld. Van jaarrekening tot fiscale aangiften, alles zit bij je abonnement inbegrepen. Zo weet je dus altijd precies waar je aan toe bent. Wij werken alle administraties elke maand bij en wij controleren deze dan ook volledig zodat je boekhouding continu up-to-date is.


Deel: ' IBEO verkozen als beste accountantskantoor van Nederland '
Lees ook