IBM introduceert Infoprint Manager voor Windows-omgevingen

Infoprint Manager for Windows ondersteunt productieprinten voor e-business

Amsterdam, 15 februari 2000 - IBM Printing Systems maakt bekend dat haar softwarepakket voor end-to-end afdrukbeheer, Infoprint Manager, nu ook beschikbaar is voor Windows-omgevingen. Infoprint Manager is de eerste oplossing voor Windows NT en Windows 2000 waarmee grote hoeveelheden afdrukken kunnen worden geproduceerd met snelheden van meer dan 1000 pagina's per minuut. Hiermee neemt de optimale afdruksnelheid voor deze omgevingen aanzienlijk toe.

Infoprint Manager for Windows ondersteunt de IPP-standaard (Internet Printing Protocol) die mobiele gebruikers in staat stelt via een URL gebruik te maken van elke printer met Infoprint Manager-ondersteuning, waar ook ter wereld. Bij deze oplossing ondersteunt de printserver IPP, waardoor elke printer binnen een onderneming die gebruik maakt van Infoprint Manager for Windows automatisch ook IPP ondersteunt. Ondernemingen die deze oplossing gebruiken kunnen hun klanten van een URL voorzien waarmee zij rechtstreeks toegang hebben tot hun printer of huisdrukkerij om afdrukopdrachten te verzenden. Bovendien kunnen beveiliging, beheer en financiële aspecten van het printen onder controle worden gehouden, wat voor e-business-omgevingen van groot belang is.

Infoprint Manager for Windows voorziet in robuuste connectiviteit en beheerfuncties, ook via bureausystemen, en biedt gecentraliseerd beheer van werkgroepen en productieprinten. Het product is ontworpen voor ondernemingen van ieder formaat. Met dit pakket kunnen heterogene printers worden beheerd die werken met verschillende afdruksnelheden, van drie pagina's per minuut tot meer dan 1000 pagina's per minuut. Het pakket kan zowel uitvoer van netwerkapplicaties in een pc-omgeving als van IBM AS/400- en S/390-omgevingen verwerken. Deze oplossing maakt het delen van printers vanuit verschillende applicaties of hostsystemen mogelijk en biedt de flexibiliteit die nodig is om meerdere stromen afdrukgegevens naar één enkele printer te ondersteunen, waardoor eerdere investeringen van de klant optimaal worden benut.

Infoprint Manager for Windows is een schaalbare oplossing die klanten niet alleen in staat stelt bestaande printerapparatuur te gebruiken, maar die tevens nieuwe functionaliteit en voordelen biedt voor elke ondersteunde printer. Met deze software kan productieprinten worden overgezet van legacy-applicaties naar ERP-applicaties (Enterprise Resource Planning). Het systeem ondersteunt ultrasnelle, betrouwbare uitvoer via ERP-applicaties van leveranciers als Peoplesoft, SAP, JD Edwards en Oracle, en biedt tevens applicatie-onafhankelijke functies voor het opmaken van de uitvoer. Met de Infoprint Manager for Windows betaalt de klant niet langer maandelijkse kosten gebaseerd op de type printers die hij gebruikt, maar een eenmalig bedrag.

Over IBM Printing Systems
IBM's Printing Systems is een wereldwijd opererende organisatie, gespecialiseerd in printoplossingen voor de professionele afnemer. Het aanbod bestaat uit printers, printersoftware, consultancy, systeemintegratie, printerbenodigdheden en onderhoud.

Internet-gebruikers kunnen voor nadere informatie over IBM, haar producten, diensten en technologie terecht op het World Wide Web. Het adres van IBM's home page is https://www.ibm.com. Het adres van de IBM's Printing Systems is: https://www.printers.ibm.com.

Deel: ' IBM introduceert Infoprint Manager voor Windows-omgevingen '
Lees ook