Ingezonden persbericht


IBM kiest Plantronics computerheadsets voor ViaVoice spraakherkenningssoftware

Hoofddorp, Nederland, 5 september 2001 - Plantronics Inc. (NYSE: PLT), wereldwijd marktleider in productie en verkoop van communicatieheadsets, heeft een overeenkomst gesloten met IBM over de levering van Plantronics computerheadsets bij ViaVoice spraakherkenningsssoftware van IBM. Krachtens de overeenkomst gaat IBM de digitale DSP-300 van Plantronics bundelen met ViaVoice voor Windows Pro USB-Edition en de analoge P-2000 headset met ViaVoice voor Windows Personal Edition.

Plantronics headsets bieden microfoons van hoge kwaliteit met ruisonderdrukking (noise-cancelling), goede geluidskwaliteit, draagcomfort en een uitstekende precisie in stemherkenning. Plantronics en ViaVoice bieden gebruikers een verbeterde spraakherkenning en een compleet pakket aan toepassingen.

De Plantronics DSP-300 is een digitale lichtgewicht stereo USB-headset, ontworpen voor multimediatoepassingen en uitgerust voor zeer nauwkeurige spraakherkenning. De digitale noise-cancelling microfoon maakt met zijn nauwkeurigheid een verbeterde spraakherkenning mogelijk. De verstelbare microfoonarm biedt gebruikers het gemak om de microfoon naar eigen wens en voor het beste en meest uniforme resultaat te positioneren. De DSP-300 is ook zeer geschikt voor het luisteren naar CD's, DVD´s, MP3-bestanden, voor internettelefonie en multimediaspellen.

De P-2000 is Plantronics nieuwste analoge mono computerheadset en is geoptimaliseerd voor internettelefonie, chatten en spraakherkenning. De P-2000 headset bevat ook een noise-cancelling microfoon voor betere en nauwkeurige spraakherkenning en prestaties.

Plantronics
Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht communicatie-headsets in 1962 en wordt algemeen beschouwd als marktleider in dit segment. De onderneming levert headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers in de gehele wereld. Plantronics' headsets worden veelvuldig gebruikt door Fortune 500 bedrijven en zijn toegepast in vele bioscoopfilms en bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden "One small step for man..." in 1969 tot ons via een Plantronics headset. Plantronics, Inc. heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. en is opgericht in 1961. De onderneming heeft vestigingen in 19 landen met in totaal 2600 medewerkers. Plantronics' producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van geautoriseerde Plantronics marketingpartners. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Meer informatie:
Plantronics B.V.
Ton de Pijper, Sales Manager
e: ton.de.pijper@plantronics.com
t: 00 31 (76) 504 08 84

Lubbers & De Jong B.V.
Trix Vertogen
e: trix@l-dj.nl
t: 0031 (20) 421 05 65

Zoekwoorden:

Deel: ' IBM kiest Plantronics computerheadsets '
Lees ook