Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

IBM omarmt Israelisch softwarebedrijf

Bunnik, augustus 2001 - Magic Software Enterprises kreeg het IBM ServerProven certificaat. Hiermee is Magic volgens IBM geïdentificeerd binnen het scala 'ICT bedrijven die goede oplossingen bieden voor automatiseringvraagstukken'. IBM ServerProven is beperkt tot een aantal deelnemende partijen.

De toekenning van IBM ServerProven komt op een gelukkig moment. Magic is sinds kort gestart met een campagne om ondernemers te overtuigen van de mogelijkheden met hun bestaande automatiseringsystemen. Onder het motto 'Wij ondersteunen kopersstaking in ICT', toont het Israëlische bedrijf hoe eenvoudig oude netwerksystemen kunnen worden aangepast aan de eisen van deze tijd. Hiermee wordt voorkomen dat miljoenen guldens aan onnodige vernieuwingen en aanpassingen van automatiseringsnetwerken worden besteedt. In de markt is het IBM die al sinds jaren met Magic samenwerkt en nu opnieuw bevestigd dat de software ontwikkelaar daarvoor gewaardeerd moet worden.

IBM gaf het keurmerk voor Magic eDeveloper en eMerchant. Deze twee producten zijn gecertificeerd op alle Intel platforms zoals van Microsoft Windows NT, Windows 2000 Server, Windows 2000 Advanced Server en Red Hat Linux.

Magic eDeveloper stelt gebruikers in staat om geavanceerde en complexe data te structureren en software in netwerken te integreren op basis van een ongeëvenaard snelle methodiek. Deze methode is al zeventien jaar bekend in vakkringen. Sinds die zeventien jaar is Magic in staat om uiteenlopende automatiseringplatforms te integreren naar 'state of the art' technologie. Hiermee kan een bedrijf miljoenen besparen. De weg 'terug naar af' behoeft inmiddels niet steeds gelopen te worden. EDeveloper ondersteunt ook interactieve WEB applicaties. Het andere product Magic eMarchant is een aanpasbaar e-business platform met oplossingen voor 'supply chain management'. Het ondersteunt netwerken voor de logistieke verwerking tot en met een virtueel ordercentrum.

Magic
Magic Software Enterprises is een onderdeel van de Formula Group en is genoteerd op Nasdaq. Het bedrijf staat voor ontwikkeling, marketing en ondersteuning van software waarmee bestaande complexe en geavanceerde netwerken en automatiseringsystemen structureel worden ingericht en desgewenst aangepast aan de noodzaak voor effectieve en veranderende bedrijfsprocessen en vernieuwingsontwikkelingen in automatiserings- methodiek en systematiek. Hierdoor kunnen verouderde ICT omgevingen worden vernieuwd en verbeterd zonder hiervoor desinvesteringen te moeten doen of 'opnieuw te beginnen'. Magic Software Enterprises kan tot zeventien jaar terug in de tijd om bedrijfsomgevingen in ICT aan te passen aan 'state of the art technology'. Magic technologie wordt rechtstreeks en via partners en netwerken over de gehele wereld verkocht. Meer informatie is te vinden op: https://www.magicsoftware.com

Deel: ' IBM omarmt Israelisch softwarebedrijf '
Lees ook