Ingezonden persbericht


Persbericht

IBS ontvangt onderscheiding van Institute of Transport Management in UK

IBS wint "IT Award of Excellence 2001"

Stockholm/Nieuwegein, 6 augustus 2001 IBS, het moederbedrijf van IBS Consist, heeft de "IT Award of Excellence 2001" ontvangen uit handen van het Institute of Transport Management (ITM) in Groot-Brittannië. ITM kende haar inaugurale award toe aan IBS na een 12 maanden durend onderzoek onder toonaangevende leveranciers van e-logistics naar standaarden binnen de e-business-sector. De uitreiking vond plaats op een award ceremonie voor toonaangevende bedrijven, die het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de transportsector.

IBS is zeer vereerd met de ontvangst van de eerste ´IT Award of Excellence´ van ITM. Deze award is wederom een erkenning voor onze sterke strategie op het gebied van e-business-toepassingen binnen onze supply chain management- en distributie-oplossing ASW.

Kieran Ring, Executive Director van ITM feliciteerde IBS met de award: "We zijn blij dat we op deze manier bedrijven kunnen belonen die nieuwe technologieën en processen ontwikkelen voor onze branche. Deze ondernemingen veranderen de transportsector op een positieve manier waar alle spelers binnen de branche wat aan hebben.

IBS Consist
IBS Consist, is toonaangevend leverancier van ICT-oplossingen en diensten voor de Zorg, Professionele Dienstverlening (PSO) en de Groothandel. Deze volledig geïntegreerde totaaloplossingen worden gevormd door krachtige Financial, Human Resource, Supply Chain en Customer Relationship Management toepassingen.

De ICT-oplossingen van IBS Consist zijn internet-enabled en worden voortdurend aangepast aan de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. IBS Consist investeert in de ontwikkeling van WebSphere en biedt haar relaties daarbij een evolutionair pad naar de toekomst van Enterprise Business Components. Hiermee kunnen organisaties hun eigen geïntegreerde systeem samenstellen uit de best passende componenten, ongeacht de leverancier, ongeacht het platform.

IBS Consist heeft al bijna 30 jaar ervaring met het ontwikkelen, leveren en implementeren van haar toepassingen, waarmee ruim 1.300 middelgrote en grote organisaties in en om Nederland werken. IBS Consist is een 100% dochter van de beursgenoteerde Zweedse IBS Group, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Meer dan 5.000 klanten in 40 landen werken met de toepassingen van IBS.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.ibsconsist.nl

Deel: ' IBS wint 'IT Award of Excellence 2001' '
Lees ook